Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Philips Monitors: serija M5000 donosi intenzitet i imerzivnost gejming portfoliju

Gejmeri sazrevaju, kao i njihov pristup gejmingu. Intenzivna sesija PC gejminga ostaje omiljeni popodnevni hobi, ali mnogi gejmeri šire svoje horizonte na gejming konzole iduće generacije. Da bi ispunila njihove zahteve, nova Philips Monitors M5000 serija pruža intenzitet i detalje borbama, o kojoj god igri je reč: Philips 27M1N5200PA nudi ubrzano igranje eSports-a na 27-inčnom Full HD Fast IPS monitoru, dok Philips 32M1N5800A omogućava optimalan kvalitet slike zahvaljujući 31.5-inčnom 4K UHD IPS monitoru.

 

27M1N5200PA monitor

 

Ultra-visoka brzina osvežavanja za akcijske protagoniste

Philips 27M1N5200PA nudi intenzivnu igru kroz svoje borbene elemente, čineći je savršenom za kompetitivne igre orijentisane na akciju, kao što su multiplayer igre, pucačina i MOBA. Gejmerima su potrebne glatke i oštre slike, pune detalja i bez kašnjenja. Ni jedan kadar neće biti izgubljen na vrhuncu igre, uz ultra-visoku brzinu osvežavanja od 240Hz, dok MPRT od 0.5ms efikasno eliminiše mrlje i zamućenja, dajući oštre, precizne vizuale. Kako bi u potpunosti postigao igru niske latencije bez zastajkivanja slike, ovaj monitor dolazi s FreeSync premium pogodnostima, kao i niskim zaostajanjem ulaza čime se poboljšava iskustvo igranja.

Philips 27M1N5200PA dolazi s 16:9 Full HD Fast IPS monitorom koji daje oštre i detaljne slike visoke preciznosti boja koje doprinose vizuelnom iskustvu. “Nastup je glavna misao vodilja pri kreiranju gejming monitora. To je ključ koji pravi istinsku razliku u iskustvu igranja I maksimizaciji sopstvenih sposobnosti u igri. Ovaj je monitor idealan za brze igre, kao što su FPS ili MOBA, zahvaljujući svom Fast-IPS monitoru koji dolazi s ultra-visokom brzinom osvežavanja od 240Hz, pixel vremenom odaziva od 1ms GtG, odličnim uglovima posmatranja, kao I 400 nit-ova osvetljenja”, rekao je Cesar Acosta, Gaming Product Manager u MMD Monitors & Display.

4K, 144Hz i HDMI2.1 za sve buduće bitke

Philips 32M1N5800A je hibridni gejming monitor budućnosti koji odgovara na najnovije inovacije u sektoru. Ovaj model zadovoljava potrebu za brzim gejmingom na računaru I konzolama sledeće generacije, koje osigurava uključivanjem HDMI 2.1 povezivanja.  Gejmeri mogu odabrati da li žele igrati intenzivne PC igre, uživajući u svim prednostima brzine osvežavanja od 144 Hz ili izvući maksimum iz najnovijih konzola sa stopom osvežavanja od 120 Hz pri 4 UHD rezoluciji. Igra je uvek glatka zahvaljujući brzom vremenu odaziva od 1 ms (GtG) I prilagodljivoj sinhronizaciji, a gotovo potpuno bez kašnjenja zahvaljujući niskom ulaznom kašnjenju.

Philips 32M1N5800A pruža precizne I bogate slike s UltraClear 4K UHD (3840X2160) rezolucije I Ultra Wide Color tehnologijom za životopisne slike I medije koji će oživeti. Ovaj model ima DisplayHDR 400 VESA sertifikat.

Razrađeni, ali i ergonomski setup

Philips 32M1N5800A dolazi s MultiView-om, za iskustvo dualne povezanosti I pregleda, idealan I za najkompleksnije multitasking postavke s više uređaja. Oba modela dolaze s trostranim dizajnom bez okvira, kao I SmartErgoBase, ergonomsko metalno postolje, koje omogućava pametno upravljanje žicama, neophodno za jasan I vizuelno prijatan setup.

Ali ovaj monitor nudi više, jer udobnost igrača nije zaboravljena. Baza monitora omogućuje značajna ergonomska prilagođavanja (uključujući prilagođavanje visine, zakretanja, nagiba I ugla rotacije) za ublažavanje fizičkih naprezanja tokom dugih gejming sesija. Dugi sati provedeni u igranju mogu imati značajan uticaj I na oči, zbog čega ovi modeli imaju LowBlue način rada I prikaz bez treperenja slike za jednostavno iskustvo gledanja. ‘Profil klasičnog gejmera se promenio. Od naših kupaca naučili smo da je osim najboljih performansi igranja, funkcionalnost kućne kancelarije sve važnija za njihovu upotrebu. Zato ova dva nova monitora omogućuju najnoviju tehnologiju I dodatnu praktičnost, s ugrađenim USB čvorištem, zvučnicima I još mnogo toga, za produktivnost I igranje’, zaključio je Cesar Acosta.

Imajući na umu današnje higijenske navike, površina monitora 32M1N5800A ima sertifikat SIAA s antibakterijskim premazom koji smanjuje prijanjanje i širenje bakterija na kućištu monitora, pružajući dodatni mir prilikom svakog deljenja hardvera.

Cena i dostupnost

Philips 27M1N5200PA je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,283 dinara dok će Philips 32M1N5800A biti dostupan od marta 2022 po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 105,740 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela