Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Philips 276C8 monitor – Izuzetan dizajn udružen sa odličnim kvalitetom slike

MMD, vodeći specijalista za monitore i licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je opremljen svime što je današnjim korisnicima potrebno kako bi uživali u svakom minutu provedenom pred ekranom. Počevši od njegovog modernog izgleda preko USB-C povezivosti do spektakularnog kvaliteta slike.

 

276C8_00-A2P-global-001

 

Nagrađivani dizajn

Što se tiče dizajna Philips 276C8 je pobednik. Dizajn skoro bez okvira nije samo estetski privlačan, već nudi i ekspanzivniju sliku i veći radni prostor istovrmeno omogućujući povezivanje više monitora. Monitor je takođe izuzetno tanak, debljine od tek 6.1 mm, tako da svojim izgledom pleni pažnju u kancelarijama ali i domovima. Tanak, moderan panel upotpunjen geometrijskim postoljem osvojio je 2018. prestižnu Red Dot nagradu za dizajn.

Vizualna ekstravagantnost

Philips 276C8 osim vrhunskog dizajna krase i inovativne tehnologije koje mogu produkovati zadivljujuće slike, od 3D grafika preko fotografija i filma, do kancelarijskih aplikacija, i još beskonačno mnogo toga. CrystalClear QHD 2560×1440 rezolucija oživljava svaku sliku, dok IPS LED tehnologija pojačava sliku i boje. Monitor takođe krasi i Ultra Wide-Color tehnologija koja nudi izuzetno širok spektar boja za bogatiji, živopisniji rezultat. Za gejmere, ovaj monitor je opemljen AMD FreeSync™ tehnologijom i izuzetno brzim vremenom odziva, za glatku i brzu igru. Kako bi korisnici sigurno uživali u Philips 276C8 monitoru bez straha za svoj vid, ovaj monitor nudi nekoliko opcija kao što su LowBlue Mode i EasyRead tehnologija.

Jednostavnost počinje ovde

Za današnje multi-tasking korisnike, Philips 276C8 monitor predstavlja moćnog partnera za uštedu vremena, kojeg krase inovativne karakteristike. Glavni među njima je USB-C koji omogućuje korisnicima mogućnost USB 3.2 utor za brz prenos podataka, gledanje filmova u visokoj rezoluciji kao i punjenje prenosnih računara preko samog monitora, i to sve kroz jedan jedini USB-C kabl. Može li jednostavnije?

Uglađen, tanak i svestran Philips 276C8 monitor će biti dostupan od decembra ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 43.649,00 din (bez PDV-a)

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela