Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi Philips Monitors 243S1 kombinuje udobnost i povezanost za poboljšanje produktivnosti

Za kancelarije bilo koje vrste, idealan monitor mora osigurati robusnost, udobnost i praktičnost za korisnika. Kreiran da se nosi s preprekama svakodnevnog poslovanja, novi Philips Monitors 243S1 dolazi sa svim praktičnim karakteristikama, kombinujući udobno korisničko iskustvo, dobar kvalitet slike, performanse i izdržljivost.

Njegov IPS panel od 24inča (60,5 cm dijag.) ima FHD rezoluciju, opcije USB-C povezivanja i ugrađenu priključnu stanicu na kojoj se svaki zadatak može obaviti uz glatku i potpunu funkcionalnost.

 

243S1_FTL image

 

Višestruko povezivanje na najjednostavniji način

Široka lepeza priključnih dodataka i konektora više nije oprema namenjena samo za profesionalce, već postaje standard za one koji imaju potrebu za višestrukim povezivanjem i veze tokom dana. Uz USB-C priključnu stanicu, Philips 243S1 istovremeno puni, prenosi i povezuje vaš prenosni računar. Tanki, reverzibilni USB-C konektor omogućuje jednostavnu vezu s jednim kablom koja prenosi podatke velikom brzinom, dok istovremeno uključuje napajanje i ponovno punjenje (do 65 W) prenosnog računara, direktno s monitora. USB-C takođe omogućuje jednostavno povezivanje u nizu za postavke s više monitora. Urednim radnim prostorom lakše se upravlja uz mogućnosti i rešenja koje omogućava USB-C.

Uz ovaj novi standard, Philips 243S1 takođe ima ugrađen i RJ-45 ethernet za moćnu sigurnost podataka, kao i HDMI 1.4, DP 1.2 i 4 USB-A za jednostavno povezivanje svih perifernih uređaja i dodataka.

Prilagodljiv dugim radnim satima

Dizajniran imajući na umu dobrobit svojih korisnika, ovaj model dolazi sa SmartErgo bazom koja omogućuje ergonomske prilagodbe koje korisnicima dopuštaju da se pozicioniraju prema svojim potrebama i zadovoljstvu. Korisnici monitora mogu jednostavno naginjati (+25/-5 stepeni), okretati (180° stepeni) i prilagoditi po visini (do 130 mm) za idealan položaj za gledanje i korišćenje. Ova maksimalna udobnost, zajedno s ergonomskim postavljanjem i dobrom navikom za kratkom pauzom od ekrana, može olakšati fizičke napore dugog radnog dana. Osim toga, ispravan položaj takođe povećava i produktivnost i pomaže korisnicima da budu više usredsređeni.

Lagan za oči

Sati provedeni pred ekranom mogu rezultirati umorom očiju i pečenjem, kao i suvim i crvenim očima – upravo su to neki od glavnih simptoma tzv. CVS-a, sindroma kompjuterskog vida. Kako bi efikasno smanjili umor očiju i osigurali dobrobit korisnika, Philips Monitors 243S1 zadovoljava standard TÜV Rheinland Eye Comfort kako bi sprečio uobičajeno naprezanje očiju, bez ometajućih refleksija. Takođe, nudi i široke uglove gledanja kako bi se izbeglo smanjenje kvaliteta slike pri gledanju iz različitih uglova. Ovo udobno iskustvo gledanja omogućeno je zahvaljujući tehnologiji bez treperenja, LowBlue načinu rada i iskustvu čitanja u EasyRead načinu rada. Kombinacija ovih inovacija osigurava stabilnu produktivnost laganu za oči i vid tokom dugog radnog dana.

Philips 243S1 je dostupan od januara 2022. po ceni od 38 694 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela