Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi gejming miš iz LOGITECH-a

Logitech, vodeći inovator u periferiji za igranje, predstavlja svog najnovijeg Logitech G miša, Logitech G302 Deadalus Prime MOBA. Testiran od strane profesionalnih MOBA igrača iz celog sveta, uključujući igrače iz timova Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze i Invictus Gaming, ovaj miš je osmišljen da bi zadovoljio najviše standarde u igri. Naime, miš ima ekskluzivne tastere kojima se poboljšava vreme povratnih informacija osiguravajući tako brze i precizne akcije u igri.

Logitech G302 odražava našu trajnu predanost u dizajniranju proizvoda koji pomažu igračima u pobedi. Tasteri, oblik i težina ovog miša jedinstveno su prilagođeni zahtevima profesionalnih MOBA igrača, a leve i desne tipke omogućuju brze i odgovarajuće akcije.

 

Custom_format_G302_Logitech_back_thumb

 

“Napravili smo Logitech G302 da zadovoljimo potrebe najboljih igrača na svetu“, rekao je Vincent Tucker, direktor Logitech gejming odeljenja. „G302 je najbolji miš za MOBA igre koji kombinuje udobnost i trajnost s nekim od najnaprednijih tehnologija koje imamo na raspolaganju. Dobro podnosi rigorozne zahteve najviših nivoa igre, i omogućava izuzetnu brzinu i preciznost, što je ključno, budući da se razlika u pobedi i porazu može odrediti u milisekundi.”

Logitech G302 takođe uključuje Logitechovu Delta Zero senzorsku tehnologiju koja spaja ekskluzivni dizajn, geometriju, osvetljenje i algoritme za isporuku informacija najpreciznijih pokreta ruke tokom igre.

“Miš je izuzetno lagan i osetljiv, tasteri su brzi i pružaju sjajan osećaj u igri, a senzorsko praćenje je besprekorno”, rekao je Jason “WildTurtle” Tran iz tima SoloMid. “G302 je upravo ono što je potrebno mojoj ekipi da pobedi.”

Dizajniran za brze akcije

Pomoću metal spring tensioning sistema unapređena je reakcija levog i desnog tastera za brže i preciznije akcije u igri. Osim što pružaju dobar osećaj, tasteri su u stanju da registruju do pet klikova u sekundi osiguravajući da Logitech G302 miš može da drži korak s vašim pucačkim akcijama. Ovo nekad može biti presudno za pobedu u važnoj igri.

Prilagodljiva podešavanja

Logitech G302 ima šest programabilnih tastera omogućavajući vam da iskustvo igranja prilagodite sebi. Tasteri su programirani za akcije od jednog pokreta pa sve do složenih makro izvedbi. Velike rezultate možete postići koristeći fabrička podešavanja ili Logitech Gaming Software s kojim ćete bilo koje naredbe prilagoditi vašoj igri. Logitech G302, takođe, ima četiri DPI podešavanja kojima se može pristupiti u trenu, što čini jednostavnim i precizno nišanjenje i prebacivanje na brzu navigaciju, i sve to s maksimalnom preciznošću.

Lagan i izdržljiv dizajn

Lagan dizajn i izuzetno izdržljivi tasteri ovog miša testirani su na više od 20 miliona klikova što je ekvivalent vremenu igranja profesionalnog igrača od dve godine po 15 sati dnevno. Na taj način možete igrati opušteno znajući da će Logitech G302 preživeti sve bitke koje dolaze u igri.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela