Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Nove HyperX slušalice

Kompanija Kingston je nedavno predstavila nove HyperX slušalice koje se od sličnih rešenja na tržištu izdvajaju po totalno neobičnom dizajnu i vrhunskom kvalitetu zvuka. Dizajnirane su prvenstveno za gejming populaciju, ali ih bez problema mogu koristi svi koji vole besprekornu reprodukciju zvuka, čiste tonove i snažan bas.

HyperX Cloud slušalice imaju sve imperative Kingston-ove HyperX familije proizvoda, što znači da su napravljene od najkvalitetnijih materijala i da nude kvalitet (u ovom slučaju zvuka) iznad proseka, odnosno idu bar jedan korak ispred konkurencije.

 

HyperX Cloud gejming

 

Da budemo jasniji – HyperX Cloud slušalice vizuelno izgledaju veoma moćno, a što je još važnije pružaju kvalitetan zvuk zahvaljujući velikim drajverima od 53 mm. Pomenuti omogućavaju gejmerima da čuju svaku reč u dijalogu, svaki pucanj i eksploziju, kao i da uživaju u najboljem mogućem balansu tonova dok slušaju muziku.

Slušalice između ostalog poseduju i odvojivi mikrofon kako bi slušanje muzike na pametnim telefonima i tabletima bilo jednostavnije i prijatnije uz poboljšan bas i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove. Zbog svih prednosti koje donose HyperX Cloud slušalice su idealno rešenje i za ozbiljne muzičare zbog čega ih Kingston i reklamira kao jedno svestrano rešenje.

Kao i većina profesionalnih slušalica tako i HyperX Cloud slušalice donose punu kompatibilnost sa svim aktuelnim Windows i Mac okruženima, kao i sa popularnim mobilnim platformama. Cenovno gledano dosta su visoko pozicionirane, ali za ono što nude vrede svaki uloženi dinar.

Cena (sa PDV-om): 11.999 dinara

Kontakt: Kingston, www.kingston.com

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela