Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Nove HyperX slušalice za gejming

HyperX, članica Kingston Technology Company, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda predstavila je HyperX Cloud Revolver, najnovije izdanje slušalica iz Cloud serije. U zvaničnoj prodaji će se naći od 9. maja. HyperX Cloud Revolver ponosno nosi Cloud ime i ima reputaciju slušalica sa kvalitetnim zvukom, izuzetnom udobnošću i izdržljivošću.

Odlikuje ih studijski zvuk, a poseduju direkcione drajvere prečnika 50mm koji pružaju veću dubinu i puniji opseg zvuka, pa samim tim i veću preciznost za pucačinu u prvom licu i u igrama na otvorenom prostoru. Podešavanje drajvera, mehanički dizajn prednje zvučne komore, veliki jastučići za uši i otvori za ventilaciju omogućavaju korisniku da protivnike u igri čuje mnogo jasnije sa velike udaljenosti i dobije veliku prednost u igri. Ljubiteljima muzike, prilikom slušanja omiljenih tonova, dopašće se zvuk kao u koncertnoj sali.

 

lowres_hx-hscr-bk_controller_hr

HyperX Cloud Revolver koristi crvenu memorijsku penu i kvalitetnu veštačku kožu na jastučićima za uši i rajfu slušalica, kako bi opravdao nagrađivani komfor i kvalitet  kao i njegovi prethodnici Cloud i Cloud II. Čelični okvir obezbeđuje dugotrajnost, stabilnost i kvalitet. HyperX Cloud Revolver odvojivi mikrofon sa neutralizatorom buke daje jasan i čist kvalitet zvuka i smanjuje pozadinsku buku.  Kompatibilan je sa mnogim platformama (PC, konzole i mobilni uređaji) poseduje i TeamSpeak i Discord sertifikat; a pored toga kompatibilan je i sa programima Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall. U pakovanju dolazi i kutija za kontrolu zvuka od 2mm sa stereo priključkom i priključkom za mikrofon.

Korisnici koji će biti prisutni na DreamHack Masters 2016 festivalu u Malmeu u Švedskoj, od 16. do 17. aprila, imaće priliku da među prvima  isprobaju i kupe HyperX Cloud Revolver. HyperX je oficijelni sponzor prvenstva u kategoriji slušalca.

“Pun i kvalitetan zvuk HyperX Cloud Revolver slušalica biće ključan za igre iz FPS žanra. Gejmeri koji nose ove slušalice imaće prednost u igri jer če moći da pozicioniraju protivnika sa velike razdaljine,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Od samog početka, ove slušalice su dizajnirane tako da omoguće najdetaljniji i najširi nivo zvuka na tržištu i korisnicima pruže maksimalnu prednost u igri.”

HyperX Cloud Revolver je podržan dvogodišnjom garancijom i legendarnom HyperX pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Za više informacija posetitie zvaničnu HyperX stranicu.

 

HyperX Cloud Revolver karakteristike i specifikacija:

 

 • Studijski zvuk: HyperX Cloud Revolver poseduje širok opseg zvuka koji pruža optimalnu preciznost zvuka i maksimalnu prednost u igri. Moći ćete precizno da pozicionirate protivnika u igri sa velike udaljenosti. Visok nivo zvuka je idealan za FPS žanr i igre na otvorenom prostoru i za slušanje muzike kao da ste u koncernoj dvorani.
 • Najnovija generacija direkcionih drajvera prečnika 50mm: Rafinirani direkcioni drajveri od 50mm pozicionirani su paralelno sa ušima kako bi obezbedili čist i jasan zvuk sa unapređenim basom. Drajveri usmeravaju zvuk ka ušima kako bi omogućili precizno pozicioniranje zvuka.
 • Nagrađivana HyperX memorijska pena: Crvena memorijska pena je vidljiva sa spoljašnje strane jastučića za uši, kako bi izdvojila HyperX brend od konkurencije. Veći kvalitet zvuka, kao i gusta pena su sinonim za nagrađivani HyperX kvalitet i udobnost, koji istovremeno omogućava i ultimativni komfor tokom dugih igračkih sesija.
 • 2M kutija za kontrolu zvuka sa stereo priključkom i priključkom za mikrofon: HyperX Cloud Revolver dolazi sa kutijom za kontrolu zvuka sa ekstenzijom od 2 metra i stereo i mikrofon ulazima za PC računar. Idealan je za korišćenje sa integrisanom zvučnom karticom.
 • Dugotrajni čelični ram: Dizajnirane u Nemačkoj, HyperX Cloud Revolver slušalice poseduju okvir od čvrstog čelika za izdržljivost i dugotrajnost.
 • Odvojivi mikrofon sa neutralizatorom buke: Odvojivi mikrofon možete korsiti za gejming ili ga ukloniti kad slušate muziku. Odlikuje ga fleksibilan dizajn i ručno podešavanje mikrofona.
 • Kompatibilnost sa mnogim platformama: HyperX Cloud Revolver je kompatibilan sa PC, Xbox One, PS4, Wii U, Mac i Mobile pa možete koristiti jedne slušalice za gejming na PC računaru i konzolama.
 • TeamSpeak sertifikat: TeamSpeak sertifikat za zvuk visokog kvaliteta koji je čist i jasan. Na testu nije zabeležen eho, pozadinska buka ili ometanja zvuka. Drugi kompatibilni klijenti su Discord, Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall.

 

Slušalice:

 • Drajver: Dinamički drajver prečnika 50mm sa neodijumskim magnetima
 • Tip: slušalice koje potpuno obuhvataju uvo, zatvorene pozadi
 • Frekventni odziv:12Hz–28,000 Hz
 • Električni otpor: 30 Ω
 • Nivo zvučnog pritiska:5dBSPL/mW at 1kHz
 • H.D.: < 2%
 • Ulazna snaga: procenjena 30mW, maksimalna 500mW
 • Težina: 360g
 • Težina w/ mikrofona i kabla: 376g
 • Dužina i tip kabla: slušalice (1m) + kutija za kontrolu zvuka (2m)
 • Povezivanje: Slušalice – 3.5mm ulaz (4 pole) + kutija za kontrolu zvuka – 3.5mm stereo i mikrofon priključak

 

Mikrofon:

 • Element: Electret kondenzatorski mikrofon
 • Polar patern: Uni-direkcioni, neutralizator buke
 • Frekventni odziv: 50Hz–18,000 Hz
 • Osetljivost: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela