Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » HyperX gejming slušalice, prve slušalice koje su dobile Discord sertifikat

HyperX, članica Kingston Technology Company, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavila da su njihove nagrađivane Cloud II i najavljene Cloud Revolver slušalice prvi audio uređaji koji su dobili Discord sertifikat. Discord, najpopularnija aplikacija za tekstualne i glasovne poruke za gejmere, pruža besplatan i siguran servis niske latencije za multi-player gejming na desktop računaru i mobilnim uređajima. Ima 5 miliona korisnika i preko milion novih koji isprobaju ovaj servis svakog meseca, a zahvaljujući investiciji  Greylock Partners kompanije od 20 miliona dolara u preduzetnički kapital.

 

lowres_HX_cloud_II_RED (1)

 

Discord sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima audio opreme kako bi gejmerima osigurali odlično iskustvo u kominikaciji sa prijateljima, članovima tima i saigračima u igri. HyperX Cloud II i Cloud Revolver slušalice poseduju Discord sertifikat kako bi obezbedile čist i jasan kvalitet komunikacije, kao i odličan zvuk. Nema zvučnog ehoa, pozadinske buke ili smetnji prilikom govora. Da bi dobili sertifikat, mikrofon na Cloud Revolver i Cloud II slušalicama je morao da prođe razna testiranja uključujući i komparaciju akustike u odnosu na referentni zvuk od strane Discord-a, rigorozni gejm-plej u top pet igara i korisno i konstruktivno korisničko iskustvo od članova gejming zajednice.

“Zadovoljstvo nam je da radimo sa najboljim proizvođačima hardvera u gejmingu i da potvrdimo da njihove slušalice rade lepo sa Discord-om,” izjavio je Eros Resmini, direktor marketinga u kompaniji Discord. “HyperX Cloud Revolver i Cloud II slušalice prošle su sva testiranja pokazujući brilijantan zvuk.”

“Čast nam je što smo prvi proizvođač slušalica koji je dobio Discord sertifikat,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Discord je brzo postao glavni igrač na tržištu gejminga u kategoriji tekstualnih i glasovnih poruka. Dobijanje njihovog sertifikata je dodatna potvrda kvaliteta naših slušalica i naše posvećenosti da gejmerima  obezbedimo najbolji kvalitet zvuka.”

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Za više informacija posetitie zvaničnu HyperX stranicu.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela