Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Nove granice u PC gejmingu

NVIDIA je ozvaničila novo  partnerstvo sa kompanijom Ubisoft u pogledu razvoja novih tehnologija u PC gejmingu , koje će igrače približiti samoj igri više nego ikada ranije.

Zahvaljujući moćnoj NVIDIA GeForce® GTX® tehnologiji koja uključuje skoro predstavljene GTX 980 i 970 GPU-ove,  najpopularnije igre poput  Assassin’s Creed® Unity, Far Cry® 4 i The Crew™, izgledaće neverovatno.  Integracijom superiornih NVIDIA GameWorks tehnologija, kao što su HBAO+ za realistične senke, TXAA za bioskopski kvalitet slike, kao i poboljšana 4K podrška,  Ubisoft pruža najnoviji sadržaj koji omogućava PC gejmerima da potpuno urone u  svoju igračku sredinu.

 

image002

 

Tokom trajanja promocije “Izaberite vaš put”, koja počinje ove nedelje i traje do kraja godine, gejmeri koji kupe odgovarajući GeForce GTX GPU, uključujući GeForce GTX 980, 970, 780 Ti ili 780 grafičku kartu, ili notebook sa GeForce GTX 980M ili 970M mogu da biraju između naslova The Crew, Far Cry 4 ili Assassin’s Creed Unity i dodaju ih svojoj biblioteci.

“NVIDIA je vredno radila, ruku pod ruku sa našim development timovima,  kako bi omogućila najbolje iskustvo igranja PC gemerima,” izjavio je Jean-Francois St.Amour, glavni grafički programer kompanije Ubisoft Montreal. “Njihova podrška nam je još važnija sada, kada smo načinili važan tehnološki skok u narednu generaciju Assassin’s Creed igrara.”

Assassin’s Creed, najnoviji nastavak najuspešnije Ubisoftove franšize, poseduje HBAO+, TXAA, PCSS i tesalacione tehnologije koje omogućavaju Ubisoftu da igru smesti u 16. vek, u  Pariz za vreme Francuske revolucije, stvarajući veoma relistično okruženje.

Druga legendarna serija igara koja je neverovatno vizuelno i tehnološki unapređenja je Far Cry 4. Pored HBAO+, TXAA, PCSS i poboljšane 4K podrške, Far Cry 4 integriše NVIDIA Godrays tehnologiju pa gejmeri mogu da osete kako sunce “prži” na Himalajima, a NVIDIA HairWorks tehnologija proizvodi realistične ali smrtonosne protivnike koji se sreću u igri.

I na kraju, The Crew, najultimativnija igra koja ilustruje ulične trke. Jurnjava ulicama Njujorka i Los Anđelesa,  krstarenje sunčanim plažama Majamija nikada nije izgledalo bolje, a sve to zahvaljujući integraciji HBAO+ i TXAA tehnolohija renderovanih u sjajnoj 4K tehnologiji. The Crew dolazi i sa Android aplikacijom koja vam omogućava da analizrate vašu putanju pre nego što počnete da igrate uživo, da četujete, pretražite profile prijatelja i date zadatke vašoj posadi dok ste još na putu.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela