Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Nova Logitech G mehanička tastatura bez numeričkog pada

Logitech je danas predstavio Logitech G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku gaming tastaturu ultra tankog dizajna s ekskluzivnim Logitech Romer-G mehaničkim prekidačima. Osim što nudi 25 posto bržu reakciju od standardnih mehaničkih tastatura, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL mehanička tastatura se odlikuje dugotrajnošću i inteligentnim RGB osvetljenjem, kao i dizajnerskim rešenjem bez numeričkog pada. Tastatura se, takođe, može povezati s Logitechovom aplikacijom Arx Control Integration putem koje se na mobilnom uređaju prikazuju sve dostupne informacija o vašim igrama.

“Usko smo sarađivali s igračima svih starosnih grupa, kao i igračima iz našeg eSports tima kako bismo proizveli ovu izdržljivu i ugodnu ultra-tanku tastaturu,” rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer gaming odeljenja iz Logitecha. “G410 Atlas Spectrum je mehanička tastatura kakvu su naši fanovi tražili – dovoljno je mala da ostavlja više mesta za pomeranje miša, a ima i pozadinsko osvetljenja za sve gaming aktivnosti.”

 

logitech atlas

 

Ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači

Logitech G410 Atlas Spectrum ima ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji imaju mogućnost registrovati pritisak na taster i do 25 posto brže od konkurentskih mehaničkih prekidača. Uz visinu tačke pritiska od 1.5 mm, Romer-G prekidači primaju naredbu na osnovu koje vam pružaju veću prednost u takmičarskim igrama gde je svaka milisekunda važna. Uz veću izdržljivost tastature od oko 70 miliona dodira tastera, što je za oko 40 posto više od drugih tastatura na tržištu, možete igrati dugotrajno s poverenjem znajući da će vaša tastatura preživeti sve vaše igre.

Ultra-tanka tastatura, dizajn bez numeričkog pada

Zahvaljujući svim vitalnim tasterima važnim za igranje, Logitech G410 Atlas Spectrum tastaturu možete koristiti i na LAN turnirima jer zauzima malo prostora. Bez numeričkog pada ili makro tastera imaćete više prostora za široke pokrete mišem. Osim toga, kompaktan dizajn omogućava poboljšanu udobnost, što je posebno važno za DPI-igrače.

 

 

Inteligentno RGB osvetljenje

Središnje osvetljenje na tastaturi će vam olakšati pronalaženje pravih tastera u igri, ali i u mraku. Kada tastaturu povežete na Logitech Gaming Software možete individualno prilagoditi osvetljenje u punom spektru boja iz palete od 16,8 miliona boja. Softver vam omogućava da sinhronizujete obrasce osvetljenja i na drugim Logitech G uređajima, označite tastere za praćenje ili druge naredbe u različitim bojama i prilagodite boje vašem profilu igre. Logitech G410 Atlas Spectrum donosi jedinstveno osvetljenje koje pokriva sve tastere i daje im jasan i čitljiv izgled.

Arx Control Integration aplikacija

Logitech Arx Control je besplatna mobilna aplikacija za iOS i Android uređaje kojom se omogućava prikaz vitalnih podataka i statistike igre na vašem mobilnom uređaju. Logitech G410 Atlas Spectrum dolazi u paketu s postoljem za telefon ili tablet kako biste mobilni uređaj s kojeg čitate podatke mogli držati na stolu i lako pristupili ovoj aplikaciji.

Cena i dostupnost

Logitech G410 Atlas Spectrum tastatura se očekuje u Evropi početkom oktobra 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra. Za više informacija molimo posetite web stranicu gaming.logitech.com ili naš blog.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela