Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Nova generacija Logitech MX miševa

Logitech je danas   predstavio novi softver Logitech Flow koji omogućava neprimetno upravljanje samo jednim mišem na do tri računara. Softver je kompatibilan s novom generacijom Logitechovih miševa, Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S, dizajniranim za one koji traže naprednu, višestruku povezivost i preciznu tačnost senzora upakovanu u zadivljujući dizajn.

 

logi

 

„Nekada nam je bio dovoljano jedan računar, ali sada živimo u doba u kojem otprilike jedan od deset ljudi istovremeno koristi nekoliko računara“, rekao je Anatoliy Polyanker, globalni portfolio i brand direktor Logitecha. „Korišćenje više računara može vam pomoći da izbegnete smetnje i ubrzate računarske operacije, ali rad na više računara može biti gnjavaža. Tu nastupa Logitech Flow. Pomoću Flowa i novog MX miša možete povećati produktivnost i postati precizniji i usredotočeniji na multiračunarski svet.“

Najnoviji miševi deo su Logitech MX linije, koja uključuje MX Master bežični miš i MX Anywhere 2 bežični miš. MX miševi nove generacije dolaze sa još više funkcija, uključujući i kompatibilnost s Logitech Flowom.

Logitech Flow

Logitech Flow je dostupan za download kao deo softvera Logitech Options, pomoću kojeg možete korišćenje više računara podići na novi nivo. Uz nove MX miševe možete jednostavno upravljati sa do tri računara, odnosno, možete deliti jedan sadržaj između tri računara. Logitech Flow je jednostavan za instaliranje i dolazi s jednostavnim korisničkim interfejsom.

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S imaju unapređene karakteristike, a uz pomoć Darkfield tehnologije povećala im se brzina pokazivača, tačnost i rezolucija do 4000 DPI. Ovo su najsvestraniji miševi ikada, bez obzira koji ekran koristite.

Miševe možete koristiti na bilo kojoj površini, čak i na staklu, uz besprekornu kontrolu. Dolaze uz bateriju koja se brzo i jednostavno puni, a trajanje joj je produženo na do 70 dana, u zavisnosti od upotrebe.

Logitech MX Master 2S dolazi sa skrol točkićem prilagodljive brzine koja se automatski podešava kako biste se lako kretali kroz dokumente ili web stranice. Osim toga, možete se kretatii uz pomoć još jednog točkića koji se nalazi na poziciji palca i prilagoditi dodatne funkcije uz pomoć Logitech Options softvera.

Logitech MX Anywhere 2S dolazi s preciznim skrol točkićem koji omogućava prebacivanje između standardnog (click-to-click) i jakog (hyper-fast) skrolovanja.

Oba miša anatomski su oblikovana. Logitech MX Master 2S podržava šaku i zglob u udobnom i prirodnom položaju, dok Logitech MX Anywhere 2S pruža udobnost i kontrolu gde god su vam potrebne – kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će novi miševi biti dostupni u maloprodajama od juna 2017. Logitech MX Master 2S po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 109 evra i MX Anywhere 2S po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra. Dodatni miš koji je kompatibilan s Logitech Flow softverom, Logitech M590 Multi-Device Silent dostupan je po maloprodajnoj ceni od 49,99 evra. Ovaj visokoproduktivni bežični miš zaobljenih je linija, podržava dvostruku povezivanje i precizno skrolovanje.

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela