Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech transformiše poslovnu video konferenciju

Logitech je najavio transformaciju u realizaciji video konferencija. Logitech GROUP pruža kristalno čist zvuk i kvalitetan HD za video konferenciju do 14 osoba, odnosno do 20 osoba s dodatnim mikrofonima. Logitech GROUP je pristupačan i omogućuje kompanijama korišćenje istog konferencijskog sistema bez obzira koji web sistem ili aplikaciju trenutno koriste. Ovo rešenje je jednostavno i postavlja se za svega nekoliko minuta čime se ostvaruje mogućnost da bilo koja prostorija za sastanke postane fleksibilan višenamenski prostor za video konferenciju.

“Do sada su ljudi bili primorani da sarađuju preko video veze instaliranjem gotovih dostupnih sistema visokih cena ili okupljanjem oko prenosnika koji je postavljen na kraju stola. To je dovelo do loših iskustava jer su saradnici bili previše blizu ili pak nisu bili vidljivi u slici koja se prikazuje,“ rekao je Scott Wharton, generalni menadžer Logitechove grupe za video saradnju. “Logitech GROUP daje najbolje od svega, odnosno pruža povoljno rešenje optimizovano za velike prostorije sa širokim vidnim poljem i kristalno čistim zvukom visokog kvaliteta. Pored toga, radi na gotovo svim programima za video saradnju i jednostavan je za korišćenje jer nije nužna tehnička podrška kako biste započeli video konferencijski sastanak.“

logiteck kam

 

Logitech GROUP, naslednik Logitechove popularne ConferenceCam CC3000e, ima full-duplex, elegantan zvučnik koji daje čist i jasan zvuk koji dobro čuju svi prisutni na sastanku. Metalni okvir utiče na poboljšanu akustičnost izvedbe, a s dodatnim mikrofonima pruža vrhunski kvalitet zvuka. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i kombinaciji četiri višesmerna mikrofona, jeka i buka za vreme video konferencije se poništavaju što omogućuje da razgovori zvuče realno. Učesnici konferencije mogu razgovarati unutar prečnika od 6 metara oko baze ili se, uz dodatne mikrofone, taj raspon može proširiti do 8,5m. Takođe, GROUP se može koristiti uz mobilne uređaje koji podržavaju Bluetooth povezivanje.

Video kvalitet 1080p donosi Full HD video konferencijske pozive, omogućavajući učesnicima sastanka da jasno uoče neverbalne znake i pokrete. Široko vidno polje od 90 stepeni i kontrola slike bez trzanja poboljšavaju komunikaciju tako da se lako mogu videti sve osobe u prostoriji. H.264 video format za kompresiju slike uz skalabilno video kodiranje rezultira izvanrednim video prikazom. A 10x HD uvećanje bez gubitaka kvaliteta učenicima pruža izuzetno detaljan i jasan prikaz krupnih kadrova.

GROUP pomaže kompanijama da olakšaju međusobnu saradnju koja se odvija uz sertifikovane softverske aplikacije optimizirane za Microsoft Lync 2013, Skype for Business, Cisco Jabber i WebEx, i poboljšava integraciju s članovima Logitech Collaboration Programa, čime se osigurava besprekorno iskustvo na gotovo svim video konferencijskim platformama. GROUP radi na svim računarskim uređajima s USB priključkom (PC, Mac ili Chromebook).

Logitech GROUP se očekuje u martu 2016. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 evra. Dodatni mikrofoni biće dostupni po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 299 evra.

www.logitech.com

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela