Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » LOGITECH svetleća tastatura K830

Logitech je danas predstavio Logitech Living-Room Illuminated tastaturu K830 za bolje upravljanje i uživanje u vašem TV iskustvu. Logitech K830 je punjiva tastatura koja ima tipke s pozadinskim osvetljenjem, integrisani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako biste lakše mogli pisati ili upravljati TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.

Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 ima automatsko prigušivanje ili pojačavanje osvetljavanja na pozadinskim tipkama u zavisnosti od količine svetla u prostoriji, tako da možete pisati bez ikakvog napora u svim uslovima osvetljenja. Za vreme pisanja tipke će bi osvetljene, a čim prestanete s pisanjem pozadinsko osvetljenje se isključuje nakon pet sekundi kako bi se uštedela energija.

 

logitech tastatura k830

 

Tastatura je dizajnirana za moderne stambene prostore, kompaktna je i lagana, s tipkama koje pružaju mekani osećaj u radu i koje su optimizirane za kontrolu sadržaja. Uz Logitech Illuminated Living-Room tastaturu K830 možete se opustiti, zasesti i pregledati sadržaj s brzom i pouzdanom vezom na udaljenosti do 10 metara i to zahvaljujući malom Unifying prijemniku koji poseduje napredno 2.4GHz bežično povezivanje. Tastatura je punjiva tako da ne morate brinuti o promeni baterija.

Da biste izbegli tradicionalno korišenje tastature ili miša ili njihovo stalno traženje i nespretno korišenje tokom rada na kauču, ova tastatura kombinuje mogućnosti korišenja dva uređaja u jednom. Touchpad na tastaturi je vrlo gladak i ima preciznu kontrolu kursora, a zaobljeni rubovi tastature čine je lakom za držanje i vertikalno odlaganje u prostoriji radi uštede prostora.

Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 se očekuje u Evropi u aprilu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela