Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech predstavlja tanke i lagane dodatke za iPad Air

Logitech je predstavio četiri nova dodatka koja su posebno dizajnirana za novi iPad Air. Logitech FabricSkin Folio tastatura, Logitech ultratanka Cover tastatura, Logitech ultratanka Folio tastatura i Logitech zaštitna navlaka namenjeni su prvenstveno za novi iPad Air i svojim funkcijama osiguravaju zaštitu od iznenadnih udaraca, ogrebotina i polivanja. Istovremeno, ovi dizajnirani dodaci su neverovatno tanki i lagani.

Svaki od predstavljenih dodataka je precizno napravljen od čvrstih i modernih materijala kako bi pružili zaštitu, dok svojim dizajnom savršeno odgovaraju iPad Air tabletu. Ugrađena tastatura kod ovih dodataka se spaja preko Bluetootha i nudi maksimalnu veličinu tipki za brzo i udobno kucanje. S druge strane, ovi dodaci su ujedno i postolja s kojima je moguće postaviti tablet u odgovarajuće pozicije, bilo za čitanje, pregledanje internet sadržaja ili igranje igrica.

“Pažljivo smo osmislili nove dodatke koji savršeno pariraju estetici novog, tanjeg i lakšeg iPad Air uređaja“, rekao je Majk Kalver (Mike Culver), potpredsednik i generalni menadžer za mobilne uređaje iz Logitecha.” Prilikom izrade ove linije proizvoda vodili smo računa o svakom detalju, od integrisanog fleksibilnog postolja do sistema tipki koji nudi superiorno iskustvo kucanja. Čak i boja i veličina nove ultratanke zaštitne navlake odgovaraju dizajnu novog iPada nudeći tako korisnicima najbolje moguće dodatke koje oni, na kraju, i očekuju od Logitecha.”

logitech2

Nova linija dodataka za iPad Air uključuje:

Logitech FabricSkin Folio tastatura za iPad Air

Logitech FabricSkin Folio tastatura kombinuje trendi dizajn s inteligentnom tehnologijom i dodatnom funkcijom zaštite za vaš iPad. Napravljena je od rafiniranih tkanina u različitim bojama s vodootpornim slojem koji štiti iPad Air s njegove prednje i zadnje strane. Neverovatno tanka ugrađena bluetooth tastatura neprimetno se stopila u dizajn zaštitne navlake. Tipke su pune veličine i zajedno s iOS prečicama pružaju udobnost kucanja poznatu na tradicionalnim tastaturama. Novi SecureLock sistem ima lagane, niskoprofilne držače koji drže uglove iPada čvrsto pričvršćene za okvir i olakšavaju umetanje i skidanje iPada iz zaštitne navlake. Uz pomoć magneta, iPad se može postaviti u dve krajnje suprotne pozicije. Tastatura se puni putem USB-a, a može raditi i do tri meseca kad je u potpunosti napunjena.

 

Logitech ultratanka Cover tastatura za iPad Air

Nova ultratanka Logitech Cover tastatura zapravo je „bolja“ polovina najnovijeg iPada. Reč je o najprodavanijoj i nagrađivanoj tastaturi koja je odsad dostupna i za iPad Air tablet. Poseduje aluminijumski poklopac kojim štiti ekran iPada od mogućih oštećenja. Ugrađena Bluetooth tastatura nudi udobno iskustvo kucanja s umirujućim pritiskom na tipke i ima dodatne tastere za iOS prečice kao što su operacije cut, copy i paste. Prikladan sistem sa magnetima osigurava da tablet bude dobro pričvršćen, a žljebovi koji se nalaze iza tastature držaće vaš iPad uspravno pod idealnim uglom prikladnim za kucanje. Tastatura se puni putem USB-a, a može raditi i do tri meseca kad je u potpunosti napunjena.

 

Logitech ultratanka Folio tastatura za iPad Air

Logitech ultratanka Folio tastatura za iPad Air nudi iskustvo kucanja na tankoj i laganoj tastaturi i zaštitu za iPad s njegove prednje i zadnje strane. U ovu zaštitnu navlaku integrisana je bluetooth tastatura koja ima istu veličinu tipki kao i tradicionalna tastatura čime omogućava fluidno kucanje. iPad je s ovom navlakom moguće postaviti u uspravnu poziciju namenjenu za kucanje ili vodoravno za surfovanje i pregledanje sadržaja, a SecureLock sistem osigurava da vaš iPad ostane pričvršćen za okvir bez dodatnih pomicanja usled njegove težine. Tastatura se puni putem USB-a, a može raditi i do tri meseca kad je u potpunosti napunjena.

 

Logitech zaštitna navlaka za iPad Air

Ova najtanja i najlakša moguća navlaka služi za zaštitu iPad Air tableta i nema ugrađenu tastauru. Napravljena je od vodootpornog materijala presvučenog veštačkom kožom za dvostruku zaštitu od udaraca, ogrebotina i slučajnog polivanja. Takođe, ima novi SecureLock sistem kako biste pričvrstiti telo tableta za okvir navlake. Osim zaštite, Folio služi i kao postolje koje se može pozicionirati na nekoliko načina, iz gotovo ravne do potpuno uspravne pozicije preko svih opcija između ovih krajnjih mogućnosti.

Sva četiri dodatka za iPad Air tablet očekuju se u Evropi u novembru 2013. godine.

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela