Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech predstavlja novi M720 Triathlon Multi-Device miš

Prebacujte se s uređaja na uređaj i kroz različite operativne sisteme – za povećanu produktivnost

Logitech je danas predstavio svestrani Logitech® M720 Triathlon Multi-Device Mouse, dizajniran kako bi ljudi bili produktivniji i jednostavnije koristili više ekrana i operativnih sistema. Miš se može upariti s maksimalno tri uređaja i omogućava prebacivanje između njih jednostavnim dodirom na taster. Kompatibilan je s Windows®, Mac OS®, Chrome OSTM, AndroidTM i Linux® platformama.

Logitech M720 Triathlon Multi-Device miš

Zahvaljujući Easy-SwitchTM tehnologiji, M720 Triathlon može neprimetno da se prebacuje između tri uređaja samo pritiskom na taster. S dvostrukom povezivošću, miš ovih svojstava može se povezati Logitech Unifying™ prijemnikom ili Bluetooth® Smart bežičnom tehnologijom. S iznadrposečnom brzinom scroll točkića bukvalno “letite” kroz dokumente, a kvalitet izrade garantuje trajnost i do 10 miliona klikova. Logitech OptionsTM software omogućava vam da prilagodite svoje iskustvo Windows® ili Mac OS® X potrebama. Uz to, M720 Triathlon miš povećao je uštedu energije, te sad može da radi dve godine na jednoj AA bateriji.http://www.polarotor.rs/wp-content/uploads/2016/08/logitech-m720-300×173.jpg

logitech m720Cena i dostupnost

M720 Triathlon miš očekuje se u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra. Ovo je jedan od dva miša koji će biti najavljen na IFA-i. Za više informacija, molimo posetite www.logitech.com ili naš blog.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela