Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech predstavlja novi gejming miš – G502 Proteus Core

Vodeći inovator za gejming dodatke, kompanija Logitech danas je predstavila najnoviji gejming miš iz svog asortimana G proizvoda – Logitech G502 Proteus Core. Ovog neverovatno prilagodljivog miša odlikuje senzor od 12 000 DPI s izvrsnom adaptivnošću na različite površine kao i mogućnost balansiranja težine čime ćete dodatno uticati na ostvarivanje vrhunskih pobjeda u igri.

„Izuzetno sam srećan što sam imao priliku da isprobam Proteus Core miša i osećaj je divan! Nakon testiranja mogu još jednom da potvrdim da je neverovatno prilagodljiv i idealan za moju ruku“, izjavio je Hai Lam, vođa tima Cloud 9. “Prilagođavanje DPI je super lagano i vrlo fleksibilno. Ovo je zasigurno moj najdraži miš do sada.“

 

logitech g502

 

Kao i ostali proizvodi iz Logitech G linije, Proteus Core odražava Logitechovu posvećenost naučnim dostignućima koja igračima kasnije pomažu u pobedama!

Superiorno praćenje

Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija, s najpreciznijim senzorom na svetu. Kombinujući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja i nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenju i brzini, a može pratiti kretanje od 760 centimetara u sekundi.

Superiorno podešavanje

Proteus Core omogućava kalibriranje senzora na gejming podlogama s jedinstvenim reflektujućim osobinama i s mogućnostima konfigurisanja prema optimalnim performansama igrača. To znači da možete postići veću brzinu praćenja i minimalno izletanje nezavisno od podloge. I pri tome nije važno da li je podloga tvrda ili mekana, svetla ili tamna jer zahvaljujući Proteus Coreu uvek ćete imati najbolju reakciju praćenja.

Da bi se poboljšao fizički osećaj i performanse, Proteus Core ima mogućnost prilagođavanja svoje težine i centra za balans dodatnim tegićima od 3,6 grama (ukupno 5 tegića po 3,6 grama). Za potpunu kontrolu nad svojom igrom  možete koristiti Logitech Gaming Software za reprogramiranje bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednoj od 11 programibilnih tipki, zahvaljujući 32 – bitnom ARM procesoru.

Superiorne kontrole

Dok većina gejming miševa imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Core ima zasebne leve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao utisak, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual-mode hyper-fast točkić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i super brzo skrolovanje na netu.

Cena i dostupnost

Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi gejming miš se očekuje u Evropi u aprilu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.99 evra.

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela