Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » LOGITECH predstavio novog gejming miša

Logitech je najavio predstavljanje novog Logitech G502 Proteus Spectrum gejming miša. Dodatkom naprednog RGB prilagodljivog osvetljenja, najprodavaniji gejming miš na svetu Logitech G502 Proteus Core sada je postao još bolji. Logitech G502 Proteus Spectrum još uvek ima najbolji DPI senzor na svetu, unapređenu površinu surfovanja, mogućnost balansiranja težine, ali od sada i druge mogućnosti, i to sve kako biste usavršili svoju igru.

“Logitech G502 Proteus Spectrum ima neverovatan senzor, a od sada i bolje osvetljenje”, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za gejming periferije u Logitechu. “Miš možete sinhronizovati s drugom Logitech G gejming periferijom koja podržava RGB kako biste dobili zanimljive efekte.”

 

logitech mis

 

RGB prilagodljivo osvetljenje

Uskladite uslove i svoj način igre s osvetljenjem od preko 16.8 miliona boja, koristeći Logitech Gaming Software (LGS). Takođe, osvežite miš s novim uzorcima ili podesite osvetljenje birajući iz ponuđenog spektra boja. Osvetljenje je moguće sinhronizovati i s drugim Logitech G uređajima koji podržavaju RGB osvetljenje.

Precizan optički senzor

Logitech G502 Proteus Spectrum ima najsnažniji i najprecizniji optički senzor naziva PMW3366 kojim se ostvaruje maksimalan učinak i precizno praćenje. Upravo zahvaljujući ekskluzivnoj Logitech G Delta Zero tehnologiji povećava se preciznost. Logitech G502 Proteus Spectrum takođe ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, kao i nultim pixel zaokruživanjem.

 

 

Podešavanje težine, tastera, podloge

Mogućnost prilagođavanja čini bitnu razliku. Kako biste podesili miša prema sopstvenim željama, možete podesiti težinu i centar balansa uz pomoć pet tegića (ukupno 5 tegića po 3,6 grama) u mišu. Uz to, možete lako dodeliti bilo koju naredbu ili makronaredbu jednom od 11 programabilnih tastera koristeći LGS.

A za optimalne performanse omogućeno je kalibriranje senzora na gejming podlogama s jedinstvenim reflektujućim osobinama. Stoga će optimizacija dinamičkog raspona senzora prema odgovarajućim svojstvima površine rezultirati maksimalnim performansama velike brzine i minimalnim izletanjem, nezavisno od vrste podloge.

Udoban oblik

Miš ima gumene držače i zgodan oblik tastera čime se omogućava udobnost pri korišćenju i visok učinak. Pored toga, Logitech G502 Proteus Spectrum ima i zasebne leve i desne tastere koji pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao utisak, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače koji se nalaze ispod svakog tastera. Uz to miš ima ekskluzivni dual-mode hyper-brzi točkić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i super brzo skrolovanje na netu.

Cena i dostupnost

Logitech G502 Protues Spectrum se očekuje u Evropi u januaru 2016. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela