Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech predstavio MK850 Performance Combo bežičnu tastaturu i miša

Logitech je predstavio Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo, potpuno opremljenu tastaturu i miš s omekšanim osloncem za dlan i pažljivo oblikovanim tasterima za celodnevnu udobnost. Tastatura i miš rade zajedno s novim Logitech DuoLink softverom koji omogućava prilagođene funkcije i navigaciju.

 
ba310f95-7cd6-4dde-948f-935496c8e249

„Udobnost na stolu je ključna, pogotovo kada treba da budete efikasni”, rekao je Art O Gnimh, globalni direktor za tastature u Logitechu. “Bilo da se radi o istraživanju, stvaranju ili komunikaciji, celodnevna produktivnost zahteva udobnost kako biste dostigli vaš potpuni potencijal. MK850 Performance Combo – bežična tastatura i miš pružaju vam udobnost i potpunu kontrolu tako da možete koristiti bilo koji uređaj i neprimetno se prebacivati između njih kako biste obavili posao”.

MK850 Performance Combo pruža udobno i poznato iskustvo kucanja s tastaturom pune veličine uz numeričku tastaturu i pažljivo izrađene tastere koji pomažu da vaši prsti nađu put. Mekani oslonac za dlanove pruža punu podršku ručnim zglobovima a zakrivljeni okvir stvara prirodniju poziciju za kucanje, dok podesive nakošene nožice omogućavaju kucanje pod više uglova. Ergonomski dizajnirani miš odgovara dlanu, a izuzetno brzi scroll točkić omogućava skrolovanje po dokumentima i web stranicama s lakoćom.

Logitech DuoLink, ekskluzivni dodatak dostupan putem Logitech Options softvera, čini MK850 Performance Logitechov prvi pravi Combo povezivanjem tastature i miša, kako bi zajedno omogućili nove funkcije. DuoLink omogućava tasterima miša drugačiji set gestova i radnji kada držite pritisnut taster Fn na tastaturi. Na primer, možete se lako kretati između radnih površina i aktivirati Task View ili Mission Control opcije pomeranjem miša. Dok slušate muziku možete igrati i pauzirati klikom na srednji taster miša ili menjati pesme pomeranjem scroll točkića levo i desno.

I tastatura i miš donose Easy-Switch tehnologiju. Dodirom na tastere možete lako prebacivati između bilo koja tri povezana uređaja. Tastatura takođe ima prilagodljiv interfejs za različite operativne sisteme i prepoznaje odgovarajuće hotkeys i prečice u poznatom okruženju – bez obzira koristite li Windows, Mac ili Chrome O računare ili Androi ili iOS mobilne uređaje, MK850 Performanse tastatura omogućava kretanje kroz svaki projekat na bilo kom ekranu. S Logitech Unifying USB i Bluetooth tehnologijom, možete odabrati najbolji način za spajanje na računar, telefon ili tablet.

Logitech MK850 Performance Combo bežična tastatura i miš od danas je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 119 evra. Za više informacija www.logitech.com

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela