Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech predstavio „MeetUp“, savršenu konferencijsku kameru za manje prostorije

Logitech je predstavio novu konferencijsku kameru namenjenu manjim konferencijskim dvoranama i sobama za sastanke. Logitech MeetUp opremljena je 4K optikom i širokougaonim objektivom, i čini svaku poziciju u prostoriji vidljivom. Integrisani zvuk osigurava odličan audio kvalitet.

“Naše konferencijske kamere menjaju način na koji timovi sarađuju, otvarajući nove mogućnosti i eliminišući granice. Kompatibilne su sa bilo kojom video konferencijskom aplikacijom, uključujući i one koje već koristite. Pomoću dvostrukih višesmernih zvučnika i širokougaonog objektiva, svako u prostoriji može lako da se vidi i čuje,” rekao je Scott Wharton, potpredsednik i generalni menadžer Logitech Video Collaboration jedinice. „Osmišljene i razvijene za profesionalnu saradnju, Logitech konferencijske kamere imaju poslovne sertifikate, nagrađivani dizajn, napredne funkcije i pouzdane karakteristike. One su pravi izbor za vaš posao.”

 

logitech kamera

 

Širokougaoni objektivi i jedinstveno ozvučenje

Logitech MeetUp donosi izvanredan kvalitet video zapisa za manje konferencijske dvorane. 4K senzor i Logitech objektiv omogućavaju veću jasnoću, kao i brzo preusmeravanje, a omogućavaju i komunikaciju sa do osam osoba. Integrisani zvuk optimiziran je za akustiku prostorije, pružajući izuzetan zvuk i u malim prostorima. Trosmerni mikrofoni i prilagođeni zvučnik omogućavaju sjajan zvuk u skladu s izgledom. Uz dodatne mikrofone možete domet zvuka proširiti na do 4,2 metra.

 

Projektovana za sastanke

Male konferencijske dvorane sve su popularnije, a MeetUp je stvorena baš za njih. Jednostavno je uključite pomoću USB priključka i koristite bilo koju aplikaciju za video konferenciju i Cloud uslugu. Omogućava izvrsnu rezoluciju, uravnotežene boje i sjajan zvuk. Dolazi s uključenim zidnim nosačem kompaktnog dizajna. Naša besplatna mobilna aplikacija (dostupna na servisima Google Play i iTunes) pretvara vaš smartphone ili tablet u daljinski upravljač za MeetUp.

 

Za svaku prostoriju

Serija Logitech konferencijskih kamera nudi visok kvalitet slike i zvuka za rad s programom za video konferencije po izboru. Logitech® ConferenceCams donose kristalno čist zvuk i oštar video zapis, tako da svaki prostor može postati idealno mesto za sastanak, od manjih do srednjih i velikih konferencijskih prostorija. Uz ovaj proizvod, Logitech omogućava video sastanke koji gotovo da mogu zameniti lični kontakt.

 

Cena i dostupnost

Očekuje se da će MeetUp konferencijska kamera biti dostupna u maloprodaji od juna 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1099 evra.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela