Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech osvojio tri CES Innovations 2014 nagrade

Logitech je objavio kako je kompanija osvojila tri CES Innovation 2014 nagrade za izvrsnost u dizajnu i tehnologijama. Ovo je jedanaesta godina u nizu da Logitech proizvodi dobijaju priznanja, a ove godine su ona dodeljena za Logitech bežičnu all-in-one tastaturu TK820, Logitech G602 bežični gejming miš i Logitech G430 Surround gejming slušalice.

“Visoki standardi proizvodnog dizajna su naš ključni fokus tako da smo počašćeni jer smo iznova prepoznati od strane Udruženja za potrošačku elektroniku.”, rekao je Bracken Darrell, Logitechov predsednik i CEO. “Osvajanjem ove nagrade podvukli smo još jednom crtu na naše dugogodišnje ulaganje u razvoj proizvoda i posebno se radujemo prilici što ćemo predstaviti nove proizvode koji će prevazići očekivanja potrošača po pitanjima funkcionalnosti i dizajna.”

Ove godine Udruženje za potrošačku elektroniku (CEA) nagradilo je Logitech proizvode u sledećim kategorijama:

Nagrada u kategoriji računarskih dodataka:

Logitech bežična All-in-One tastatura TK820:

Od nedavno dostupna Logitech  tastatura TK820 je tanka, bežična tastatura s ugrađenim touchpadom. Ona neprimetno integriše kucanje, dodir i pokrete dajući vam mogućnost da putem jednog uređaja imate potpunu kontrolu i navigaciju na vašem računaru. Zbog svog dizajna i toga što je tastatura bežična, Logitech TK820 će savršeno odgovarati na svakom radnom stolu.

logitech1

 

Nagrada u kategoriji gejming hardvera i dodataka za igranje:

Logitech G602 bežični gejming miš:

Logitech G602 bežični gejming miš postavlja nove standarde za bežično igranje s baterijom koja toliko traje da ćete konkurenciju ostaviti daleko iza sebe. G602 miš omogućava 250 sati non-stop trajanja baterije kada je miš u punom gejming modu i više od 1.400 sati rada u non-gaming modu ili endurance modu. Miš, takođe, ima i Logitech G Delta Zero senzorsku tehnologiju koja nudi visoku preciznost kontrole igre, kao i jedanaest programabilnih kontrola s kojima možete lako svladati omiljene igre i sve to uz pomoć Logitech Gaming Softwarea (LGS).

logitech2

Logitech G430 Surround gejming slušalice:

Logitech G430 slušalice sa surround zvukom zahvaljujući  Dolby tehnologiji stvaraju zvučno polje od 360 stepeni s kojim ćete lakše čuti svoje protivnike u igri. Slušalice imaju perive navlake za uši koje pružaju osećaj mekoće i udobnosti za vreme dugog igranja, a na žici se nalaze kontrole za glasnoću i isključivanje zvuka, dok mikrofon s prigušivačem pozadinske buke možete postaviti tako da čujete samo sopstveni glas.

logitech3

Sponzor prestižnih nagrada za izvrsnost u dizajnu i tehnologijama je Udruženje za potrošačku elektroniku (CEA) koja je ujedno i producent CES-a, svetski poznatog sajma koji datira od 1976. godine. Logitechovi nagrađeni proizvodi biće izloženi u Venecijanskom paviljonu na CES sajmu koji se održava od 7. do 10. januara 2014. godine u Las Vegasu.

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela