Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Logitech leto u boji

Logitech je najavio svoju šestu po redu dizajnersku kolekciju koja uključuje tri popularna miša u potpuno novom dizajnu i jarkim bojama. Nova Logitech kolekcija sadrži računarske miševe svetlog i živopisnog modnog stila koji će krasiti vaše radne stolove.

 

logitech mis u boji

 

“Nova Logitech Color Collection je osmišljena kako bi potakla na izražavanje različitih stilova u današnjem svetu,” izjavila je Charlotte Johs, predsednica odeljenja za razvoj računarskih dodataka u Logitechu. “Boje i uzorci itekako mogu uticati na vaše raspoloženje, a i reflektuju vaš modni stil. S našom novom kolekcijom bogatog dizajna i živih boja, možete pokazati svetu koliko je vaš stil zaista jedinstven.”

Od dvobojnih miševa do onih sa privlačnim printom, u novoj Logitech Color Collection se nalaze neki od najpopularnijih miševa kao što je Logitech bežični miš M325 koji predstavlja savršenu kombinaciju preciznosti i udobnosti, a dizajniran je specijalno za precizno listanje stranica na Internetu. U kolekciji se, takođe, nalazi i Logitech bežični miš M317 koji poseduje tehnologiju za optičko praćenje i kompaktan dizajn, te Logitech mini miš M187, mali miš kog možete nositi sa sobom jer je toliko kompaktan da lako može stati i u džep.

Za više informacija posetite www.logitech.com

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela