Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kompanija Lenovo predstavila nove gejming desktop računare

Na ovogodišnjem Gamescom 2017 događaju, kompanija Lenovo predstavila je četiri nova snažna desktop računara iz Lenovo Legion porodice – tri Windows računara spremna za VR, Lenovo Legion Y920, Y720 i Y520, kao i novi Lenovo Legion Y25f gejming monitor. Ovi novi računari obezbediće gejmerima mogućnost podešavanja na svim nivoima kako bi se najbolje prilagodili njihovim potrebama. Lenovo Legion Y25f gejming monitor dodatno dopunjuje gejmersko iskustvo uz dijagonalu ekrana od 24,5 inča, Full HD (FHD) rezoluciju koja prikazuje kristalno jasne slike, kao i najnoviju HDR podršku.

 

lenovo 1

 

Kompanija je prikupljala informacije od gejmera direktnim kontaktom sa njima, preko društvenih mreža i onlajn foruma, kako bi unapredila gejming liniju računara. Ono što su svi gejmeri naglašavali kao ključne stvari bile su brzina i performanse. Zbog toga je Lenovo kreirao nove desktop gejming računare koji će bez problema pokrenuti sve najnovije i najzahtevnije video igre.

Lenovo Legion Y920 Tower

Lenovo Legion Y920 Tower, koji je spreman za VR, kreiran je sa ciljem da zadovolji potrebe najozbiljnijih gejmera. Ova mašina radi na Windows 10 operativnom sistemu, a pokreće je sedma generacija Intel Core i7-7700K procesora koja može da podrži najzahtjevnije video igre u optimalnim brzinama, od FPS akcionih igara do simulatora atmosferskog prostora. Računar je takođe opremljen NVIDIA GeForce GTKS 1080 8GB grafičkom kartom, jednom od vodećih grafičkih karti na tržištu. Pored toga, Lenovo Legion Y920 Tower opremljen je sa 32GB 2800Mhz CORSAIR® VENGEANCE LPKS DDR4 memorijom i ima opciono integrisano Asetek® tečno hlađenje za „overklokovanje“ procesora. Hlađenje pomaže u stabilizaciji slike, omogućuje jednostavnije igranje, smanjuje sistemsku buku i opterećenje matične ploče.

Lenovo Legion Y720 Tower

Lenovo Legion Y720 Tower, takođe spreman za VR, obezbeđuje pouzdane performanse za gejmere koji ne žele da prave kompromis kada je u pitanju gejming iskustvo. Uz Windows 10 operativni sistem i do sedme genracije Intel Core i7-7700 procesora, opcionom Intel Optane ™ memorijom od 16 GB za brzu reakciju sistema i NVIDIA GeForce GTKS 1070 8GB grafikom, Lenovo Legion Y720 Tower nudi performanse neophodne za pokretanje najzahtevnijih naslova, bilo da je u pitanju snalaženje na bojnom polju ili sprečavanje invazije vanzemaljaca.

Lenovo Legion Y520 Tower

Za igrače na konzolama koji žele da „uđu“ u svet PC igara, kompanija Lenovo je kreirala Lenovo Legion Y520 gejming računar. Ovaj uređaj sadrži neophodnu grafiku i brzinu, što ga čini odličnom mašinom za ulazak u svet PC igara. I ovaj gejming računar tekođe pokreće Windows 10 operativni sistem, najbolje verzija Windows-a za video igre, uključujući i podršku za uživo prenošenje preko Mixer-a, DirectX 12, razmeru širine 21: 9 i mogućnost povezivanja sa prijateljima preko Xbox Live-a. Pored toga, Lenovo Legion Y520 karakteriše NVIDIA GeForce GTKS 1060 grafička karta i sedma genreacija Intel Core i7-7700 procesora, a opremljen je Lenovo Entertainment Hub aplikacijom koja omogućuje pristup velikom katalogu popularnih video igara sa VR nadogradjom na odabranim FPS igrama. Lenovo Legion Y520 se takođe može jednostavno nadograditi, za korisnike koji žele da zamene određene komponente.

Lenovo Legion Y25f gejming monitor

Lenovo Legion Y25f gejming monitor, sa 24,5-inčnim FHD ekranom sa frekvencijom osvežavanja od 144Hz, donosi neverovatne detalje i teksture u omiljenim video igrama gejmera. Uz nove HDR mogućnosti, uključujući osvetljenost od 400 nita, ovaj erakn, koji izgleda kao da nema okvir, učiniće da slike izgledaju toliko živopisno da će gejmeri doživeti pravu „eksploziju“ boja. Takođe, kada je u pitanju prilagođavanje potrebama korisnika, Lenovo Legion Y25f gejming monitor će moći da se podešava po visini i uglu, a takođe nudi i praktičnu kuku na koju korisnici mogu odložiti svoje slušalice.

Dostupnost i cene u EMEA regionu:

  • Lenovo Legion Y920 Tower sa CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 memorijom imaće početnu cenu od 2.299 evra, i biće dostupan od septembra 2017. godine; Lenovo Legion Y920 Tower sa opcionim integrisanim Asetek tečnim hlađenjem imaće početnu cenu od 2.399 evra i biće dostupan u oktobru 2017. godine
  • Lenovo Legion Y520 Tower imaće početnu cenu od 749 evra i biće dostupan u septembru 2017. godine
  • Lenovo Legion Y25f gejming monitor imaće početnu cenu od 299 evra i biće dostupan u januaru 2018. godine
© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela