Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kingston lansirao novu SSD seriju Data Center 500

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je najavio novu seriju Data Center 500 SSD uređaja namenjenih enterprise korisnicima. DC500R je optimizovan za veliku brzinu čitanja podataka, dok je DC500M prilagođen za radna opterećenja mešovite namene. Oba SSD uređaja u DC500 seriji implementiraju Kingstonove striktne quality of service (QoS) zahteve, kako bi osigurali predvidive random I/O performanse, kao i predvidive niske latencije u širokom spektru zadataka koji iziskuju čitanje i pisanje podataka.

 

DC500_Series_1

 

DC500R je idealno rešenje za razne potrebe intenzivnog čitanja memorije, kao što su podizanje sistema, virtuelna desktop infrastruktura, web serveri, operativne baze podataka i analitika u realnom vremenu. Provajderi cloud usluga kao i softverski-definisani arhitekti za skladištenje podataka, mogu iskoristiti konzistentne I/O i performanse niske latencije, kako bi se obezbedio QoS koji je potreban u zahtevnim okruženjima za čitanje podataka. Uz .5 DWPD (drive writes per day), DC500R omogućava IT administratorima da maksimiziraju svoje ulaganje u hardver za skladištenje, uz drive koji donosi željene performanse, izdržljivost i pouzdanost.

DC500M je dizajniran za mešovita radna opterećenja u situacijama koje zahtevaju dobro izbalansiranu ravnotežu između čitanja i pisanja I/O zahteva na SSD-u. Idealan je za provajdere cloud usluga kao i softverski-definisane arhitekte za skladištenje podataka kojima je potrebna fleksibilna infrastruktura za efikasno prilagođavanje i upravljanje transakcionim workload-om. Ova radna opterećenja uključuju AI, analitiku velikih podataka, cloud computing, aplikacije baza podataka, skladištenje podataka, mašinsko učenje i operativne baze podataka. Sa ocenom izdržljivosti od 1.3 DWPD, DC500M je idealno rešenje za upgrade na tržištu rack-mount servera velikog kapaciteta, zatim za hiperskalabilne data centar servere kao i za provajdere cloud usluga koji zahtevaju niske cene i visoke performanse memorijskih podsistema.

„Osamdeset (80) procenata svih enterprise SSD-ova koji se koriste u data centrima zahtevaju manje od jednog (1) DWPD-a”, rekao je Gregory Wong, predsednik i glavni analitičar Forvard Insights-a. „Budući da data centri traže optimalnu ravnotežu između izdržljivosti, kapaciteta i troškova, očekuje se da će se taj trend nastaviti.“

„Kada su u pitanju enterprise SSD-ovi, QoS je osnova za cloud aplikacije koje zahtevaju pouzdane performanse skladištenja podataka i ispunjavaju nivoe kvaliteta koji su ugovoreni sa korisnikom. Novi SSD-ovi serije DC500 pružaju odlične performanse data centrima, od razvojne faze do krajnjeg korisničkog iskustva“, rekao je Tony Hollingsbee, poslovni menadžer za SSD EMEA, Kingston. „Da bi se obezbedila bezbednost korisničkih podataka, DC500 uključuje end-to-end zaštitu podataka i zaštitu od gubitka električne energije, kako bi podaci bili sigurni i u slučaju iznenadnog gubitka struje. Ovo je optimalno rešenje za data centre, naročito kada u obzir uzmete pouzdanost naše enterprise klase i stroge QoS zahteve, zajedno sa legendarnom Kingstonovom podrškom pre i posle prodaje“.

Data Center 500 serija je dostupna u kapacitetima od 480GB, 960GB, 1.92TB i 3.84TB. Za više informacija posetite www.kingston.com.

 

Broj Kapacitet
SEDC500R/480G 480GB
SEDC500R/960G 960GB
SEDC500R/1920G 1920GB
SEDC500R/3840G 3840GB

 

Kingston DC500M (Mixed-Use)  
Broj Kapacitet
SEDC500M/480G 480GB
SEDC500M/960G 960GB
SEDC500M/1920G 1920GB
SEDC500M/3840G 3840GB
© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela