Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kingston FURY predstavlja posebno RGB DDR4 izdanje modula

Kingston FURY, gejming odeljenje Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, objavio je danas da lansira novog člana linije, Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB Special Edition. Sa svojim belim hladnjacima i upečatljivim RGB osvetljenjem ovi moduli su jedinstveni u Kingston FURY liniji.

 

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition (1)

 

Poboljšajte ne samo performanse vašeg sistema, već i njegov izgled sa bibliotekom unapred postavljenih boja i efekata RGB osvetljenja ili uz Kingston FURY CTRL softver prilagodite sve sebi kako biste stvorili izgled koji čini vaš sistem jedinstvenim. Zajedno s patentiranom Infrared Sync tehnologijom, možete biti sigurni u usklađenost i prilagođenost RGB efekata.

Bilo da igrate igre, uređujete video ili radite bilo što drugo, izvucite maksimum iz svog sistema uz Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition module. Uz Intel XMP sertifikat jednim klikom na neki od predefinisanih profila možete primeniti unapred optimizovane latencije, brzine i napone za jednostavan overklok. Pored toga Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli su spremni i za AMD Ryzen, što znači da će se lako integrisati i bez ikakve muke iskoristiti za nadogradnju bilo kog sistema zasnovanog na Intelu ili AMD-u.

“U vreme kada Kingston obeležava svoju 35. godišnjicu, srećni smo što možemo ponuditi ovo posebno izdanje omiljene Kingston FURY Beast linije za one koji žele unaprediti performanse i stil svog sistema,” izjavila je Iwona Zalewska, menadžer zadužen za DRAM, Kingston, EMEA. „S brzinama od 3200 i 3600MT/s i RGB efektima koji osvetljavaju jedinstveni beli hladnjak Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli će učiniti upravo to.“

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli su dostupni kao pojedinačni moduli kapaciteta od 8GB i 16GB, ali takođe i kao kompleti od 16GB i 32GB. 100% testirani na brzinu i podržani ograničenim doživotnim garancijom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela