Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » JBL GO – mališan koji odlično svira!

JBL je veoma popularan proizvođač mobilnih zvučnika i slušalica, kako u svetu, tako i kod nas, jer nudi sjajan kvalitet zvuka i moderno dizajnirana rešenja po veoma korektnim cenama. JBL GO je relativno sveže lansiran mobilni zvučnik ovog proizvođača koji pored toga što donosi vrhunski kvalitet zvuka, nudi i nekoliko odličnih dodatnih mogućnosti, a i dostupan je u više različitih boja, što danas svi vole, posebno mlađi konzumenti. JBL GO je u biti mala muzička kockica koja odlično reprodukuje svaku vrstu muzike i čini dan još zabavnijim i lepšim.

 

JBL GO je takozvani sve u jednom zvučnik koji od sličnih rešenja na tržištu “odskače” kako po kvalitetu izrade, tako i po kvalitetu zvuka koji donosi. Odlično je rešenje za uživanciju u prirodi, okupljanje sa društvom i izlete, kao i druženja na plaži ili na planini. Napravljen je kombinovanjem plastike i aluminijuma i teži svega 130 grama, tako da se lako može poneti, a i staje u džep jakne ili pantalona. Preko Bluetooth veze se povezuje sa pametnim telefonima, tablet računarima i generalno mobilnim uređajima i stonim računarima. Razume se gotovo sa svim popularnim mobilnim i desktop platforma, a za iste postoje i posebno kreirane aplikacije koje su potpuno besplatne i donose niz sjajnih mogućnosti tj. čine JBL GO još atraktivnijim proizvodom.

Pored toga što može da pušta muziku ovaj zvučnik poseduje i mikrofon u cilju komunikacije preko njega – manji konferencijski pozivi odlično zvuče preko JBL GO zvučnika, kao i Skajp i Vajber pozivi. Isti je dizajniran tako da redukuje spoljnu buku, pa je komunikacija preko ovog zvučnika kristalno jasna i čista, bez šumova i izobličenja zvuka. Za razliku od konkurentskih rešenja JBL GO donosi do 5 časova reprodukcije zvuka/muzike i što je još važnije njegova baterija se po pražnjenju veoma brzo puni – tako je za nešto više od 30 minuta ponovo spreman za petočasovnu akciju. Velika prednost mu je što ga proizvođač pravi u ček osam različitih boja (crna, crvena, narandžasta, plava, ružičasta, siva, tirkizna i žuta) i što ima ostavljen prostor za kačenje na trakicu-kaiš (opcioni kaiševi su dostupni u istim bojama kao i zvučnici) i nošenje oku ruku ili vrata.

JBL GO za jedan ovako kompaktan zvučnik donosi besprekornu reprodukciju svih tonova i veoma, veoma lepo izbalansiran bas. Više nego korektno reprodukuje sve muzičke pravce, bez prisustva izobličenja zvukova i distorzija. Kompleksni audio testovi pokazuju superioran kvalitet zvuka i kod viših i kod nižih laga, dok dens, tehno i rok muzika reprodukovana iz njega prosto dižu na noge svakog. Slična je situacija i sa primanjem poziva (mada to je već rečeno) – zvuk je čist i jasan, čak toliko jasan da se ima osećaj kao da je sagovornik odmah tu pored JBL GO zvučnika.

Zaključak je u slučaju ovog zvučnika manje-više jasan – reč je o sjajnom, malom i veoma moćnom mobilnom zvučniku koji odlično radi posao, tj. sjajno zvuči. Komforno može da zamni zvučne kutije u automobilu i bude dobar drugar u vožnji biciklom ili saputnik u vozu ili autobusu. Na plaži će ga sigurno svako zapaziti, jer iako je malih dimenzija izuzetno je privlačan, plus zvuk koji proizvodi kida vazdušnim prostorom. I cenovno je odlično pozicioniran, tako da mu je uspeh zagarantovan! Topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 4.900,00 dinara

Kontakt: iStyle

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela