Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Isprobali smo Panasonic RZ-B210W – In-ear slušalice sa pristojnom cenom i odličnim basom

Tržište tzv. „true wirelles“ in-ear slušalica doživelo je veliku ekspanziju u poslednjih nekoliko godina. I dok su prvi modeli bili preskupi, sada već mogu da se pronađu slušalice prihvatljive cene, sa karakteristikama koje su uporedive sa nekada najskupljim modelima.

Jedan od takvih modela slušalica je i Panasonic RZ-B210W. Slušalice stižu u lepo dizajniranom kućištu, koje je istovremeno i punjač. Svideo nam se jedan detalj sa LE diodama koje pokazuju koliko još puta ovaj punjač/kutija može da napuni slušalice, što je veoma korisna informacija. Suštinski, slušalice izdržavaju oko 4 časa reprodukcije, a kućište dozvoljava da se one dopune još četiri puta, što zajedno čini ukupno 20 sati autonomije.

 

panasonic rz-b210w

 

Jedna od glavnih karakteristika slušalica su što, uprkos malim dimenzijama u sebi imaju drajvere prečnika 10 mm. Njihov frekventni opseg je od 20 Hz, do 20 KHz, što znači da obuhvataju pun čujni opseg, a primetili smo da im je reprodukcija niskih tonova jedna od jačih strana. Slobodno možemo da kažemo da na ovom polju spadaju u sam vrh ponude bežičnih slušalica.

Povezivanje sa mobilnim telefonom ostvaruje se preko Bluetooth 5.0 konekcije. Preko slušalica mogu da se obavljaju telefonski pozivi, da se kontroliše reprodukcija muzike, ali i da se pozove glasovni asistent. Zgodan detalj je i što slušalice mogu da se prebace da rade u mono modu, što je korisno kada želite da zajedno s nekim slušate istu muziku, jer će svako čuti sve, a ne samo zvuk koji je namenjen levom ili desnom kanalu. Naravno, postavlja se pitanje koliko je deljenje slušalica higijenski i da li ćete to praktikovati, ali svakako pozdravljamo što je proizvođač mislio i na takve sitnice.

Panasonic RZ-B210W su lepo dizajnirane slušalice i idealno naležu u svako uvo zahvaljujući praktičnoj silikonskoj navlaci. Dostupne su u tri boje – pored standardne bele i crne, još i u roze varijanti, što će svakako biti interesantno ženskom delu populacije. Pomenućemo i da su otporne na prskanje vode, pa mogu da se koriste i tokom sportskih aktivnosti, kao i na kiši.

Sve u svemu, Panasonic RZ-B210W su slušalice koje nude visok nivo kvaliteta, funkcionalnosti i prilagođavanja korisniku, po pristojnoj ceni.

Cena: 8.999 rsd.

Kontakt: Panasonic

Izvor: www.ictvesti.com

Specifikacije:

Tip In-ear slušalice sa mikrofonom
Drajveri 10 mm
Frekventni opseg 20 Hz – 20 KHz
Mikrofon Mono, MEMS mikrofon
Trajanje baterije 4 h slušalice, 16 h kutijica (četiri dodatna punjenja slušalica)
Vreme punjenja 1.5 h slušalice, 2 h kutijica
Povezivanje Bluetooth 5.0
Vodootpornost IPX4
Kontrole Tapkanjem po slušalicama
Masa 5 g slušalice, 48 g kutijica
Konektori USB-C
Boje Bela, crna, roze
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela