Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » HyperX predstavlja novi proizvod

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, je treću godinu zaredom oficijelni sponzor Intel Extreme Masters-a u kategoriji slušalica i memorije. HyperX će biti prisutan tokom IEM Katovice svetskog prvenstva koje se održava od 2. do 6. marta, u gradu Katovice u Poljskoj.

Sve profesionalni eSports timovi na svetskom prvenstvu, takmičiće se na sistemu koji sadrži HyperX memorijske module. Pored toga, HyperX će biti sponzor mnogih timova koji učestvuju u takmičenju kao što su NaVi, EnVyUs, Luminosity, Team Liquid i TSM. Saradnja brenda HyperX sa eSports zajednicom i dalje raste i jača budući da sada sponzoriše 25 timova širom sveta koji igraju popularne igračke naslove kao što su League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive (CS:Go), Dota2, Hearthstone, Call of Duty i Halo. HyperX tradicionalno podržava eSports scenu, a ta tradicija datira iz 2007. godine kada je HyperX sponzorisao prvi tim.

 

lowres_HX_cloud_II_RED

 

“Poslednje tri godine našeg putovanja kroz eSports postale su lakše i bolje zahvaljujući partnerima koji dele istu strast prema eSports-u kao i HyperX,” izjavio je Michal Blicharz, potpredsednik pro gaming-a u ESL-u. “HyperX je ključan za gejming i predstavlja sinonim za njega.”

“IEM Katovice svetsko prvenstvo je jedno od najimpresivnijih finalnih takmičenja i HyperX je ponosan što učestvuje kao partner već treću sezonu zaredom,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Od Šangaja, preko Kalifornije do Poljske, globalni karakter IEM događaja je ono što ih čini posebnim, uz eSports tradiciju od 10 godina koja se retko nalazi.

HyperX će biti prisutan na IEM svetskom prvenstvu gde će demonstrirati najnovije proizvode, uključujiući nastupajuće HyperX Cloud Revolver™ slušalice koje će biti predstavljene u maju. Fanovi će moći da osete i vrhunsku udobnost i performanse zvuka nagrađivanih HyperX Cloud i Cloud II slušalica na Intelovom gogađaju. Pored demonstracijie, svi prisutni će moći da kupe razne HyperX proizvode po cenama sniženim specijalno za ovaj događaj, ali i učestvuju u zanimljivim aktivnosima na HyperX štandu.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi, slušalice i podloge za miš. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 25 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

 

Za više informacija posetitie zvaničnu HyperX stranicu.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela