Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » HyperX FURY – flešić brz kao munja

Kompanija Kingston nedavno je lansirala novog člana HyperX FURY porodice – USB flešić istoimenog naziva i impresivnih brzina čitanja i upisa. Sa HyperX FURY flešićem moguće je ostvariti brzine čitanja od čak 90MB/s dok se brzine upisa kreću u okvirima od 30MB/s, što je takođe neverovatno. Osnovu HyperX FURY fleš drajva čine izuzetno moćni NAND fleš memorijski moduli i USB 3.0 kontroler poslednje generacije zahvaljujući kom je i moguće postići gore navedene brzine transfera podataka.

 

HyperX FURY USB

 

Kingston HyperX FURY flešić reklamira i kao jedan od najizdržljivijih jer je u stanju da besprekorno radi i u najekstremnijim radnim uslovima. Rezistentan je na padove i potrese, a što je jako važno minimalno je zahtevan po pitanju održavanja. Zanimljivo je da se i u radu jako malo greje, čak i u situacijama kada operiše maksimalnim radnim brzinama, što nije samo posledica izbora vrhunske lektronike već i materijala koji su korišćeni u izradi kućišta.

HyperX FURY na osnovu pokazanih mogućnosti preporučujemo entuzijastima, gejmerima i ljubiteljima velikih brzina, kao i svima kojima je potreban pouzdan, stabilan i snažan fleš drajv. Na tržištu se može naći u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB, kao i u nekoliko različitih boja. Cena mu je za nekih 10% viša u odnosu na ostale USB 3.0 flešiće na tržištu, što nije puno ako se uzme u obzir skup mogućnosti koje donosi. Sve preporuke!

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: Kingston

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela