Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Epson najavljuje svoj prvi 24-inčni štampač za sublimaciju boja, SureColor SC-F500

Proširite poslovne mogućnosti visokokvalitetnim štampanjem velikog broja poklona i promotivnih proizvoda.

Epson je najavio novi SC-F500, 24-inčni štampač za sublimaciju boja, napravljen da pomogne promotivnim kućama, foto laboratorijama, proizvođačima odeće i kopirnicama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom štampanju. Bez obzira da li proizvodi štampane telefonske maske, krigle, podloge za miševe, majice ili jastuke, SC-F500 nudi brzinu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) malim preduzećima, a za njegovo postavljanje, upravljanje i održavanje nije potrebno specijalno znanje.

 

1920_sc-f500-lefttop-151233

 

SC-F500 je deo Epsonovog celovitog end-to-end rešenja za štampanje, koje uključuje mastila, softver i papir. Svi elementi dizajnirani su da rade u savršenom skladu.

Kako bi preduzeća bila agilna i na vreme odgovarala na sve potrebe kupaca, SC-F500 je jednostavan za upotrebu i nudi veliku produktivnost i efikasnost. To postiže funkcijama koje nadopunjuju Epsonovu etabliranu tehnologiju sublimacije boja, uključujući:

  • Rešenje za mastilo koje je moguće dopuniti (bočice od 140 ml mogu se koristiti i prilikom štampanja).
  • Mogućnost Wi-Fi povezivanja (po prvi put za Epson u asortimanu za sublimaciju boje).
  • Automatsko prebacivanje medija (sa lakoćom prelazite između isečenih listova rolni).
  • Epsonov LFP Accounting Tool (za tačno izračunavanje troškova štampanja).
  • Štitnik za glavu (za sprečavanje prašine).
  • 4.3-inčni ekran osetljiv na dodir (za lakše korišćenje).

Neil Greenhalgh, menadžer proizvoda u kompaniji Epson Europe, ovom prilikom je izjavio: „Uzbuđeni smo što možemo ponuditi ovaj štampač za sublimaciju boja koji bi trebalo da otvori nove mogućnosti za mnoge male kompanije. Ovo je prvi 24-inčni štampač u našem asortimanu proizvoda za sublimaciju boja. Ono što nas najviše raduje je to koliko različitih primena omogućava SC-F500 – raspon poklona i promotivnih artikala koji se mogu proizvesti zaista je impresivan. Takođe, uvereni smo da će niz novih i poboljšanih funkcija koje smo uveli, uključujući i rešenje sa mastilom za ponovno punjenje, pomoći preduzećima da duže posluju, uz minimalnu količinu potrebnih korisničkih intervencija. To će svakako biti od koristi ambicioznim vlasnicima malih preduzeća koji žele da ostvare konkurentsku prednost, a da pri tom ne moraju da zapošljavaju stručno osoblje.“

 

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela