Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Cool USB gadgeti

USB frižiderusb-frizider
Za duge radne noći uz računar nije loše imati frižider (a uskoro će se vratiti i toplija vremena). U ovaj stane samo jedna jedina limenka, ali bolje išta nego ništa. Izgledom verno oponaša pravi frižider pa ne sumnjamo da će ga zamentiti svi koji prođu pored vašeg stola. Nismo uspeli saznati koliko struje troši, ali svejedno bi vam preporučili da ga spojite na USB hub, a ne direktno na matičnu ploču.

USB striptizetausb-striptizeta
USB striptizeta ispunjenje fantazije svakog muškarca! Striptizeta na stolu! I ne samo to. Ova striptizeta uvek ćuti i ne morate joj ništa plaćati. Pitate se u čemu je štos. Eh, osim što će vas cura/žena verovatno ubiti ova striptizeta pleše samo kada kucate. Da, dobro ste pročitali. Što brže vi kucate to brže ona pleše, a kada se vi odmarate, odmara i ona. Postoji i napredna verzija koju možete spojiti na izvor muzike, npr. MP3 player uz čije zvukove će se striptizeta izvijati.

USB rukaviceusb-rukavice
USB rukavice na prvi pogled ovo je ultimativno beskoristan gadget, no s obzirom na nedavne nestašice plina možda i nije tako suludo kupiti sebi USB grejane rukavice. Šta da vam više kažemo? Navučete rukavice, spojite ih na USB i prepustite se ugodnom osećaju topline dok kucate u hladnom stanu i ostatak tela vam se smrzava. Ako vam u opisu posla stoji da morate duže vreme kucati onda vam ovo čudo možda i pomogne.

USB Tenguusb-tengu
Tengu trudili smo se pronaći USB gadgete koji imaju koliku-toliku upotrebljivost pa je red za jedan koji je apsolutno besmislen i ne služi ničemu osim da vas olakša za 40 dolara. Tengu dolazi iz Japana, napaja se preko USB-a i uz pomoć ugrađenog mikrofona sluša što se događa oko njega te pomiče „usnice“ tj radi grimase. Ako je suditi prema komentarima korisnika sinhronizacija mu nije jača strana, ali mališa se barem trudi.

Uredio: Benbela

Oznake:
© 2009 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela