Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AOC zvanično najavio prvi G2 Esports brendirani monitor

Globalni lider na tržištu gejming monitora, AOC, zvanično je najavio svoj prvi G2 Esports brendirani monitor –  G2590PX/G2 model. Saradnja AOC-a i G2 Esportsa, jedne od najmoćnijih i najuspešnijih esports organizacija na svetu, rezultirala je posebnim dodatkom novog modela monitora – jedinstven dizajn sa zvaničnom G2 esports samurai vizualom i logom. Ovaj 24,5 inčni monitor opremljen je bitnim gejming karkteristikama kao što su stopa osvežavanja od 144 Hz, vreme odziva od 1ms i Free Sync tehnologija.

 

g2590px_g2_product_main

 

AOC i G2 Esports tim kao savršena kombinacija

G2 Esports organizacija, sa sedištem u Berlinu, osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “ocelote” Rodrigueza. Ova esport organizacija od tada se brzo etablirala u evropskim krugovima i na različitim međunarodnim esport događanjima. Od uspostavljanja partnerstva s AOC-om u januaru ove godine, G2 Esports prostorije za trening opremljene su vrhunskim AOC gejming monitorima. Izdavanjem novog G2590PX/G2, AOC i G2 Esports svoje partnerstvo uspešno vode na sledeći nivo.

“Ovaj monitor nije samo znak zahvalnosti AOC-a za tako uspešnu organizaciju kao što je G2 Esports, već je i potpora svim obožavaocima i entuzijastima svih igrača G2 Esports“, rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovanja u AOC International Europe. Carlos ‘ocelote’ Rodríguez iz G2 Esporta dodaje: „AOC se pokazao neverovatnim partnerom nama i našim igračima. Kvalitet njihovih monitora u kombinaciji s stepenom predanosti i empatije koju pokazuje njihov tim čini nas ponosnim na partnerstvo. Kao rezultat svega, zajedno smo izradili monitor s brendom G2 koji utelovljuje snagu partnerstva i možemo ga zvati našim. Uzbuđeni smo zbog G2590PX/G2 modela i jedva čekamo da ga vidimo u domovima mnogih naših najvernijih #G2ARMY članova.“

Potpuna snaga AOC-a na 24,5 inčnom monitoru

Na osnovu priznate G90 serije AOC gejming monitora, G2590PX/G2 ima TN panel skoro bez okvira sa 16:9 Full HD (1920×1080 piksela) rezolucijom, FreeSync podršku, vreme odziva od 1ms i visoku brzinu osvežavanja do 144 Hz. Uz G2590PX/G2, AOC pokazuje kako monitor može kombinovati performanse, stil i priuštivost u jednom paketu, a istovremeno osiguravati prijatno i nesmetano iskustvo igranja.

Izdanje s G2 Esports potpisom od sada je dostupno u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od  43,799 din.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela