Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AOC lansira široku ponudu monitora za ambiciozne igrače

Sa svojom NVIDIA G-SYNC ™ tehnologijom, 24-inčni (61 cm) G2460PG iz AOC Style Line serije uvodi igrača pravo u igru. Integrisani G-SYNC modul sinhronizuje stopu osvežavanja monitora sa GPU grafičkom karticom kako se ništa ne bi isprečilo između igrača i igre. Može se pohvaliti i izuzetno kratkim vremenom odziva od samo 1 ms koji uspešno eliminiše dvostruku sliku pružajući oštru i jasnu sliku čak i u najintenzivnijim situacijama tokom igre. Uz izvanredno osvežavanje G2460PG modela, dovoljan je jedan glatki pokret pri uočavanju kretanja neprijatelja i ostalih takmičara. Osim što igre oživljavanju samo jednim pokretom, dolaze i u 1920 x 1080 Full HD rezoluciji, a zahvaljujući osvetljenju od 350 cd / cm, igre se mogu doživeti u jarkim i svetlim bojama. Tome doprinosi i podrška modela G2460PG za DisplayPort  koji omogućava brzi i besprekorni prenos slike.

 

g2460Fq_1

 

Glatko i brzo igranje po pristupačnoj ceni
Pomisao „pljačkanja banke“ neće pasti napamet ni „najhrabrijim“ igračima uz nove AOC profesionalce u segmentu kompjuterskih igara: Novi AOC modeli G2460PQU / BR i G2460FQ odličan su izbor onim igračima koji žele da poboljšaju svoju igru po pristupačnoj ceni. Sa svojim 24-inčnim (61 cm) ekranima i osvežavanju od 144 Hz, ovi monitori  poboljšavaju igru do maksimuma. Kod oba monitora, umor očiju i lomljenje slike stvar je prošlosti s obzirom da imaju brzinu osvežavanja ekrana koje je dvostruko brža od uobičajenih prikaza od 60 Hz. Model G2460PQU / BR takođe pleni  sa elegantnim crvenim dizajnom koji će nesumnjivo postati omiljeni modni dodatak svakog dnevnog boravka.

Proširite svoje vidike: G2770PQU

Sa svojim 27-inčnim (69 cm) TN panelom, G2770PQU najveći je monitor u segmentu kompjuterskih igara. Specifičan je po jednako velikoj brzini osvežavanja i brzom vremenu odziva kao i ostali AOC profesionalci iz virtualnog sveta igara. Ovaj monitor je posebno pogodan za igrače koji vole da uživaju u svojim „poduhvatima“ sa veće udaljenosti, a kada se tome doda i veliki ekran, može se očekivati intenzivno i realno iskustvo igre bez konkurencije. Osim impresivnih karakteristika, G2770PQU nudi veliki izbor mogućnosti povezivanja uključujući MHL podršku za Android uređaje, celokupni sistem ergonomskih funkcija i integrisane stereo zvučnike.

Pobedite umor očiju sa i-care

Sati igranja pred monitorom često izazivaju umor očiju i utiču na celokupno raspoloženje. Zahvaljujući AOC i-care tehnologiji i najokoreliji igrači mogu zaboraviti na iscrpljenost jer ova tehnologija otkriva intenzitet okolnog svetla i automatski podešava osvetljenje monitora. Na taj način naprezanje očiju može uspešno da se smanji i učini igranje dužim i „udobnijim“ bez pojave umora i nervoze.

AOC proizvodi – savršeno novogodišnje i božićno iznenađenje

S AOC-om nema zime: sa svojim impresivnim novitetima, AOC se nameće kao idealan brend za hladne zimske dane kada se najviše vremena provodi u zatvorenim prostorima. Kao jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora, poseduje uređaje za svaki budžet te pruža pravu priliku za kupovinu idealnog poklona vašim omiljenim igračima.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela