Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AGON by AOC predstavlja novi esport monitor vrhunskih performansi

AGON by AOC, jedan od vodećih svetskih brendova gejming monitora i IT dodataka predstavlja novi AOC GAMING 25G3ZM/BK, ravni, 24.5 inčni (32.23 cm) gejming monitor s brzinom osvežavanja od 240 Hz i vremenom odziva 1ms GtG i 0.5 ms MPRT, što ga čini idealnim za hardkor gejmere koji se takmiče u brzim esport naslovima. Zahvaljujući brzom VA panelu, 25G3ZM/BK kombinuje visok broj sličica u sekundi i daje brzi odziv živih i dubokih boja, sa širokim rasponom i visokom razmerom kontrasta od 3000:1. Ističući se u vizuelno privlačnim storytelling gejming naslovima, ali i u takmičarskim esport naslovima, novi AOC GAMING 25G3ZM/BK biće dostupan od oktobra 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 27 479 dinara.

 

aoc 1

 

AOC GAMING 25G3ZM/BK predstavlja sjajan izbor za gejmere koji žele da nadograde svoje računare i odmah uskoče u napeta onlajn takmičenja i turnire. Idealna veličina od 24,5 inča omogućuje esportistima i gejming entuzijastima da se istovremeno fokusiraju na ceo monitor, osiguravajući im da ne promaše ni jednu metu u svom perifernom vidu, za razliku od modela veličine 27 i 32 inča kod kojih to nije moguće. Sa svojom izvornom Full HD rezolucijom (1920×1080) na 24,5 inčnom ekranu, 25G3ZM/BK nudi veoma oštre slike s gustoćom piksela od 90 PPI.

Takođe, budući da Full HD manje opterećuje moderne grafičke procesore, moguće je postići vrlo visok broj sličica u sekundi i omogućiti korisnicima da izvuku maksimum iz svog monitora. S Motion Blur Reduction (MBR) karakteristikom, 25G3ZM/BK postiže samo 0,5 ms MPRT, eliminišući zamućenje u brzim scenama. Adaptive-Sync podrška s promenjivim rasponom brzine osvežavanja od 48-240 Hz dodatno osigurava glatko i besprekorno gejming iskustvo. Isto tako, niska stopa kašnjenje unosa dopušta korisnicima da dobiju gotovo trenutnu vizuelnu povratnu informaciju svojih postupaka.

25G3ZM/BK nudi razmeru kontrasta od 3000:1 zahvaljujući tehnologiji VA panela, 8-bit dubini za čak 16,7 miliona boja i 100 % sRGB pokrivenosti, što ga čini idealnim za gejming, medijsko korišćenje pa čak i stvaranje digitalnih sadržaja. Zahvaljujući širokim uglovima gledanja od 178°/178° i osvetljenju od 300 nita, 25G3ZM/BK nudi prijatno iskustvo gledanja u gotovo svim ambijentalnim postavkama. Flicker-Free tehnologija i Low Blue način rada poboljšavaju udobnost gledanja tokom dana, baš kao što omogućuju i prijatne noćne gejming akcije.

Stvoren za intenzivne gejming sesije, 25G3ZM/BK nudi čvrsto četvoronožno postolje koje ostavlja minimalni otisak, dok istovremeno nudi ergonomska podešavanja koja uključuju visinu od 130 mm, zakretanje (90° portret) i prilagođavanje zakretanja i nagiba. Otvor za držanje kabla u postolju pomaže u smanjenju nereda na radnoj površini, dok njegova VESA mount opcija i trostrani dizajn bez rubova olakšavaju postavljanje u multi-monitor set up-u. Takođe, zahvaljujući DisplayPort 1.2 i dvostrukom HDMI 2.0 priključku, tri  izvora se mogu priključiti na 25G3ZM/BK.

AOC G-Menu softver može se koristiti za prilagođavanje OSD postavki, kao što su Dial Point (savršen je za FPS naslove), Shadow Control (za isticanje detalja u tamnim tačkama bez uticaja na celu sliku) i Frame Counter (za frame stopu u uglu ekrana). 25G3ZM/BK takođe je kompatibilan s konzolama trenutne generacije (PS5 i Xbox Series S i X) i može prikazati njihov output u svojoj rezoluciji 1920×1080 pri 120 Hz.

AOC GAMING 25G3ZM/BK biće dostupan od oktobra 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 27 479 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela