Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AGON by AOC predstavlja gaming miš vrhunskih performansi

AGON by AOC, jedan od vodećih svetskih brendova gaming monitora i IT dodataka predstavlja AGON AGM600, gejming miš idealan za esport entuzijaste i hardcore gamere akcijskih i FPS naslova. S ergonomskim, udobnim dizajnom s teksturiranim osloncem za palac, deset prilagodljivih gumba i RGB integracijom, AGM600 biće nezaobilazan deo opreme hardkor gejmera koji će precizno savladati svoje protivnike. AGM600 takođe je sertifikovan i s NVIDIA Reflex tehnologijom za vrhunski odziv i nisku latenciju.

 

AGON_AGM600_1200x628

 

Visoka preciznost i tačnost

Gejmeri miševe smatraju svojim primarnim alatom za pobeđivanje protivnika. Njihov idealni miš mora izdržati teške uslove i zadovoljiti složene zahteve. Dobar miš za esport gejmera sličan je maču paladina. Trebalo bi da bude ergonomičan, izdržljiv, oštar i svestran za svaku priliku.

Novi žični gejming miš AGON AGM600 poseduje poznat i provereni senzor Pixart PMW3389 koji podržava odličnu rezoluciju od 16.000 tačaka po inču, ubrzanje od 50 g i tačnost praćenja od 400 inča u sekundi. Ovaj precizan senzor ključan je za tačno i brzo kretanje po podlozi za sto/miš bez prekida ili kvara. Uz polling stopu od 1 ms / 1000 Hz, veza između miša i gejming akcije kontinuirana je i glatka. Opremljen izuzetno izdržljivim Kailh prekidačima koji imaju 80 miliona klikova i metalnim točkićem za pomeranje, AGM600 stvoren je da traje.

Zahvaljujući svom ergonomski zaobljenom obliku, AGM600 podržava “palm” i “claw” tipove korišćenja za dešnjake. Mat zaštitni sloj s UV premazom prijatan je za kožu i osigurava prijatan osećaj na ruci korisnika, dok bočne ploče s dvostrukim ubrizgavanjem silikona osiguravaju sigurno držanje kako bi se sprečilo da miš isklizne iz gejmerove ruke tokom dugih gejming maratona u vrućim letnjim noćima. Teflonske podloge na dnu AGM600 obezbeđuju lako manevrisanje na različitim vrstama podloga za miša ili površina. Kao lagani, ali izdržljivi miš, AGM600 teži približno 115 g (bez kabla), što je idealna količina za lako klizanje i zadržavanje preciznosti u adrenalinskim situacijama. Sa svojim 1,8 m pletenim kablom za veću izdržljivost, miš je čvrsto povezan s računarom putem USB-a.

AGM600 takođe poseduje sertifikat NVIDIA Reflex tehnologije, naglašavajući njegovu nisku latenciju i odziv. To znači da tačno prikazuje ukupnu latenciju sistema za svaku komponentu kada je povezan sa monitorom s alatom NVIDIA Reflex Latency Analyzer, kao što su na primer AGON PRO AG254FG ili AGON PRO AG274QG. Pritom gejmeri mogu identifikovati potencijalne manjkavosti u svojim sistemima i mogu se pobrinuti da se takmiče uz najnižu moguću latenciju.

Pokažite svoj talent!

AGM600 opremljen je s čak deset prilagodljivih dugmića Uz izdržljivo levo/desno dugme, miš ima i metalni točkić/dugme za pomeranje i tri bočna dugmeta (napred/nazad i dugme za snajper) koji su lako dostupni palcu. Nadalje, ispod točkića za pomeranje, AGM600 ima dva dugmeta za jednostavno povećanje/smanjenje DPI-ja, što je odlična karakteristika kada korisnici treba da smanje DPI za preciznost ili povećaju DPI kako bi jednostavno pokrili ceo monitor svojim pokazivačem. U gejming borbama, namensko dugme za snajper može se pritisnuti za promenu DPI-ja u hodu, savršeno za pikselno snajpersko delovanje. Osim toga, AGM600 ima dva dodatna dugmeta sa strane levog dugmeta miša, koje prema zadatim postavkama omogućuju korisnicima podešavanje glasnoće u hodu. Svih deset dugmića AGM600 u potpunosti se mogu prilagoditi korisniku.

Primarni miš za profesionalne gejmere nebi bio potpun da se ne može individualizovati. AGM600 nudi brojne mogućnosti prilagođavanja zahvaljujući G-Menu softveru. AOC-ov sveobuhvatni središnji G-Menu softver za kontrolu svih karakteristika monitora, tastatura, slušalica, miševa i ostale periferije pruža potpunu kontrolu nad AGM600. Na svojoj prednjoj površini, koja osvetljava AGON logo, AGM600 poseduje i Light FX RGB LED diode koje se mogu sinhronizovati s odabranim AGON ili AOC gejming proizvodima, omogućujući im da funkcioniraju unisono. RGB svetla takođe mogu označavati odabranu DPI postavku.

AGM600 može sačuvati dva profila, osiguravajući da esportisti mogu koristiti svoje individualne postavke na turnirima ili esport događajima kada im nije dopušteno da instaliraju ili koriste softver treće strane kao što je G-Menu.

AGON AGM600 gaming miš dostupan je za kupovinu od oktobra 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 6 309 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela