Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » ADATA XPG DDR4 memorije zvanično sertifikovane od strane AMD-a

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, sa ponosom objavljuje da su sve DDR4 memorije XPG brenda komponenti visokih performansi zvanično sertifikovane od strane AMD-a i kompatibilne sa AM4 podnožjem i pratećim, nedavno predstavljenim, Ryzen procesorima. Za proveru XPG memorije korišćena je MSI matična ploča, što upućuje na blisku saradnju kompanija ADATA i MSI.

 

XPG_AM4_V2

 

Prednosti validacije

Zahvaljujući zvaničnom AMD-ovom odobrenju, kupci znaju da odabirom XPG DDR4 memorije kupuju proizvod koji je potpuno kompatibilan sa AMD AM4 baziranim matičnim pločama. Nakon što je XPG DDR4 memorija dodata na AMD QVL (listu kvalifikovanih dobavljača), kupci se mogu pouzdati u potpunu kompatibilnost i ne moraju brinuti o POST-u i hardverskim konfliktima.

 

Odlična za overklokere

AMD-ova potvrda kompatibilnosti obuhvata i A-XMP, odnosno AMD-ov ekstremni profil za memorije. To znači da je XPG DDR4 memorija testirana sa overklokovanim podešavanjima, a ne samo na fabričkim brzinama, čime je osigurana njena pouzdanost i stabilnost u uslovima u kojima se zahtevaju vrhunske performanse.

 

Kompletna lista verifikovanih modela XPG DDR4 memorija

Naziv proizvoda Specifikacija
XPG Flame DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM
XPG Z1 DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM
DDR4-3200 U-DIMM

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela