Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » ADATA na Balkan Tube Festivalu 2017

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, učestvovaće na ovogodišnjem Balkan Tube Festivalu, na kome će posetiocima u saradnji sa kompanijom NZXT ponuditi igračima ekstrenmo gejming iskustvo, a ljubiteljima igrica i PC entuzijastima pružiti priliku da se na licu mesta uvere u performanse proizvoda kompanije ADATA na računarima sa ugrađenim ADATA XPG Dazzle i SX950 uređajima.

 

Festival posvećen fanovima YouTube zajednice u Srbiji biće održan 24. i 25. juna 2017. Godine u Sava Centru, a kompanija ADATA će gejmerima ponuditi nezaboravno iskustvo i mogućnost testiranja uređaja savršenih karakteristika, izgleda i performansi.

 

SX950-1

 

XPG DAZZLE LED DDR4

 

XPG Dazzle moduli koriste atraktivne svetlosne LED detalje i napredne DDR4 specifikacije zarad atraktivnog izgleda i visokih performansi. Koriste patentiranu AVEXIR LED tehnologiju i time XPG Dazzle zadovoljava rastuću potražnju entuzijasta, modera i gamera koji žele jedinstvene i upečatljive računare.

Sa svojim posebnim LED osvetljenjem, XPG Dazzle će se istaći u vašem računaru, bio vaš sistem baziran na performansama, ovekrlokingu, gamingu ili čistom estetskom prikazu. XPG Dazzle DDR4 memorijski moduli su dostupni u pakovanjima od 2x 8GB, 4x 8GB, 2x 16GB i 4x 16GB.

 

SX950

SX950 ima 960 GB 3D MLC NAND-a i pokreće ga SMI kontroler. Prilikom njegove proizvodnje koristi se prilagođena ADATA štampana ploča i posebno strog postupak sortiranja čipova kako bi se osiguralo da SSD može duže da funkcioniše pod većim opterećenjem. Performanse čitanja dostižu 560 MB/s, a pisanja 530MB/s. Sa prepoznatljivim izgledom karakterističnim za liniju proizvoda XPG, EX500 je sa svojim pripadajućim kućištem sa teksturom, i živahnim i pomalo agresivnim izgledom, namenjen igračima i modelarima kućišta. Dolazi sa nosačem za laku montažu u stone i prenosive računare. Za korisnike koji bi SX950 želeli da koriste kao spoljni uređaj, EX500 predstavlja privlačno i trajno kućište koje se lako montira i odmah se povezuje sa računalima i konzolama za igre preko brzog USB-a 3.1.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela