Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Nova LG veš mašina štedi vreme i energiju

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novu liniju ekoloških veš mašina sa prednjim punjenjem, među kojima je i model F14U1JBS6, dostupan na domaćem tržištu. Ovaj model, osim izuzetne TurboWash™ tehnologije brzog pranja, kao i 6 Motion Direct Drive tehnologije pokreta pranja, odlikuje vrhunska i inovativna spoljašnjost, zbog čega je odlikovan ovogodišnjom iF nagradom za dizajn.

 

 

LG F14U1JBS6 ves masina_Fotografija

 

 

LG TurboWash™ tehnologija

Revolucionarna TurboWash™ tehnologija kompanije LG poseduje Jet Spray, karakteristiku koja značajno smanjuje trajanje procesa pranja, štedi električnu energiju i omogućava detaljno čišćenje odeće. Jedinstvena Jet spray mlaznica punih 2 minuta ispušta vodu maksimalnom snagom, čime u potpunosti ispira deterdžent iz odeće. Na taj način, potrošnja energije se smanjuje do 15 odsto, a potrošnja vode do 40 odsto, praveći idealan kompromis kada su u pitanju brzina pranja i računi za struju.

LG 6 Motion Direct Drive tehnologija

Koristeći kombinaciju šest različitih kretanja bubnja, 6 Motion Direct Drive pruža idealne režime pranja za različite tipove odeće. Ova tehnologija omogućava pranje podjednako efektivno koliko i ručno, uklanjajući neravnine i oštećenja na odeći, istovremeno negujući tkaninu. Zahvaljujući naprednom Inverter Direct Drive motoru, ekološke veš mašine kompanije LG rade izuzetno tiho, proizvode manje vibracija, pri čemu LG pruža i garanciju od 10 godina na motor.

LG TrueSteam™ tehnologija

Najnovija serija LG mašina sa prednjim punjenjem poseduju i TrueSteam™, tehnologiju korišćenja vodene pare pri procesu pranja, i opcije Steam Softener, Steam Refresh i Allergy Care. Održavajući originalni kvalitet tkanine, Steam Softener eliminiše potrebu za hemijskim omekšivačima, dok Steam Refresh koristi paru umesto vode, za duboko čišćenje koje uklanja neravnine i neprijatne mirise sa osetljive odeće za samo 20 minuta. TrueSteam™ takođe uklanja alergene, grinje i ostatke deterdženta, koji mogu da izazovu probleme sa disanjem i kožom.

Pogodnosti NFC tehnologije

NFC (Near Field Communication) tehnologija omogućava brzo povezivanje i razmenu podataka između smart telefona i LG smart kućnih uređaja. Na taj način korisnici mogu da preuzimaju neke od 5 novih programa za pranje kao što su vuna, nega za bebe i hladno pranje, koji mogu lako da se aktiviraju prislanjanjem smart telefona na NFC Tag On simbol koji se nalazi na veš mašini. NFC takođe omogućava Smart Diagnosis™ funkciji da brzo i efikasno detektuje i najsitnije kvarove i nepravilnosti u radu mašine, štedeći tako novac koji bi bio utrošen na servise i popravke.

Smart dizajn

LG F14U1JBS6 mašina za pranje veša može da se pohvali besprekornim, uglađenim dizajnom koji je prepoznala i organizacija International Forum (iF). Ovaj model poseduje i kontrolnu tablu sa ekranom osetljivim na dodir, kao i beli LED ekran u kombinaciji sa crnim hromiranim vratima.

„Usled napornog tempa koji diktira moderan život, današnji potrošači imaju sve manje vremena za obavljanje kućnih poslova. Naša nova veš mašina sa prednjim punjenjem i revolucionarnom TurboWash™ tehnologijom, radi veoma brzo, bez kompromisa kada su performansi u pitanju”, rekao je Seong-jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliances.

LG F14U1JBS6 veš mašina dostupna je na tržištu Srbije po ceni od 119.999 RSD.

Ključne specifikacije:

 • TurboWash6 Motion Direct Drive
 • Inverter Direct Drive motor (10 godina garancije)
 • TrueSteam
 • Steam Softener
 • Steam Refresh
 • Allergy Care
 • Speed 14” Quick Cycle
 • NFC Tag
 • Smart Diagnosis
 • LED ekran osetljiv na dodir
 • Kontrolna tabla sa ekranom osetljivim na dodir
 • Skrivena ručica
 • Velika hromirana vrata sa crnim prozorom

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela