Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Nova LG Centum System veš mašina sa prednjim punjenjem

Na predstojećem IFA sajmu u Berlinu, LG Electronics (LG) predstaviće Centum System™, svoj inovativni sistem amortizacije specijalno dizajniran da poveća pouzdanost i trajanje LG veš mašina sa prednjim punjenjem. Centum System je najnovija inovacija LG veš mašina sa prednjim punjenjem namenjenim za evropsko tržište, koje takođe krasi emajlirana spoljašnjost, a samim tim uglađen i elegantan izgled. LG Twin Wash™, prva veš mašina koja omogućava pranje dve odvojene ture veša istovremeno, takođe će imati svoju evropsku premijeru na IFA sajmu.

 

 

LG Centum System ves masina_Fotografija 2

 

 

 

Centum System
Još jedna inovativna promena iz kompanije LG koja je davne 1998. godine prva predstavila Direct Drive motor, jeste i jedinstveni Centum System uvodi novi sistem opremljen amortizerima, nalik na automobilske. Ovaj sistem fiksiranog kazana bubnja značajno smanjuje vibracije i nivo buke, emitujući samo 67dB tokom centrifuge, ekvivalentno zvuku razgovora.1 Štaviše, manje pokretnih delova izaziva manje trenja, što je glavni uzrok oštećenja veša u mašini. Kompanija LG je toliko uverena u kvalitet svoje tehnologije, da će svoju standardnu 10-godišnju garanciju na Inverter Direct Drive motor udvostručiti kod Centum System modela, dajući čak 20 godina garancije na motor.

TurboWashTM tehnologija
Napredne LG veš mašine opremljene su i TurboWash tehnologijom, koje pola bubnja veša mogu da operu za samo 49 minuta2, zahvaljujući prskalicama koje tokom procesa ispiranja uklanjaju deterdžent sa odeće vodom pod visokim pritiskom, koristeći manje vode i energije od običnih veš mašina.

 

Smart povezivanje i praktičnost
LG je već dugo rame uz rame sa inovacijama koje pruža smart tehnologija, pa sve Centum system mašine za pranje veša imaju mogućnost Wi-Fi povezivanja. Nakon što započnu pranje, korisnici će moći da primaju obaveštenja o statusu pranja putem svojih smart telefona iz bilo koje prostorije u domu. LG veš mašine opremljene su NFC sistemom što ih čini izuzetno pogodnim za programiranje različitih ciklusa pranja jednostavnim prislanjanjem smart telefona na veš mašinu.

Eco-Hybrid kombinovana mašina za pranje i sušenje
Kombinovane mašine za pranje i sušenje u jednom uređaju su veoma popularne u Evropi, a kompanija LG je lider u ovom segmentu proizvoda nudeći veliki broj vrhunskih funkcija u okviru svojih Eco-Hybrid veš mašina za pranje i sušenje, koje štede energiju. Na ovogodišnjem IFA sajmu, LG će predstaviti raznovrsne Eco-hybrid kombinovane veš mašine, kapaciteta pranja do 8kg i sušenja do 5kg, kao i verzije 10.5kg/7kg i 9kg/6kg.

 

Evropska premijera Twin Wash tehnologije
Revolucionarna Twin Wash tehnologija će imati svoji evropsku premijeru na ovogodišnjem IFA sajmu. Twin Wash tehnologija omogućava pranje dve odvojene ture veša istovremeno, kombinovanjem prednjeg punjenja velikog kapaciteta sa mini-mašinom, koja se nalazi u skrivenom postolju. Glavna mašina služi za pranje većih količina veša, dok je mini-mašina idealna za osetljivu odeću koja zahteva pažljivo rukovanje, kao što je donji veš ili odeća za bebe.

 

„Svake godine, IFA nam pruža savršenu priliku da predstavimo tehnološke napretke koji donosimo na tržište Evrope zahvaljujući našim kućnim aparatima. Centum System veš mašine sa prednjim punjenjem, Eco-Hybrid kombinovane veš mašine, kao i nova Twin Wash tehnologija, dokazuju našu posvećenost kreiranju uređaja koji će korisnicima u Evropi, kao i u svetu, pružiti najbolje iskustvo,“ rekao je Seong-jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solutions.

 

Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet najnovijih kućnih aparata kompanije LG.

 

 

 
Ključne karakteristike:

Centum System veš mašine sa prednjim punjenjem:

 

 • Ciklus pranja od 49 minuta uz TurboWash™ tehnologiju
 • Energetska efikasnost (A+++ -60%)
 • Inverter Direct Drive motor (20 godina garancije)
 • TrueSteam™
 • Omekšavanje veša parom
 • Osvežavanje veša parom
 • Briga o alergijama
 • Brzina 14″ Quick Cycle
 • Wi-Fi povezivanje
 • Smart dijagnoza
 • TFT LCD ekran u boji
 • Kontrolna tabla osetljiva na dodir
 • Skrivena ručica vrata
 • Velika hromirana vrata, sa zatamnjenim staklom

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela