Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » „Kuvaj pametno“ – Kuvanje na društvenim mrežama

Poznati kulinarski dvojac, Nataša Kažić i Ivan Marković, koga mnogi pamte iz najvećeg regionalnog televizijskog takmičenja u kuvanju „Moja kuhinja, moja pravila“, prekrenuo je svoju kulinarsku emsiju „Kuvaj pametno“ koja će se emitovati na YouTube društvenoj mreži.

 

Nataša Kažić i Ivan Marković 2

 

„Kuvaj pametno“ je kratkometražna forma koja ima za cilj da za svega nekoliko minuta gledaocima da ideju kako da u najkraćem mogućem roku naprave ukusno, hraniljivo i jeftino jelo, od namirnica koje su dostupne širom Srbije. Svakog četvrtka biće postavljena po jedna nova emisija.

„U kuvanju nema filozofije niti se kvalitet kuvanja zasniva samo na skupim i teško dostupnim namirnicama. Televizije su preplavljene stranim kulinarskim emisijama koje potenciraju namirnice koje je kod nas teško pronaći ili su skupe za naše uslove. Koncept „Kuvaj Pametno” zasniva se na brzim jednostavnim, ukusnim, i svežim receptima za svaki džep, a pametna kombinacija sezonskih i sastojaka “sa kuhinjske police” domaćicama i domaćinima omogućava da naprave savršeno jelo za nekoliko minuta, izjavili su Nataša i Ivan povodom početka svoje nove online kulinarske emisije.

Kako kažu, budućnost je u online komunikaciji, zato su odlučili da se u svoje kulinarske avanture krenu baš putem društvenih medija, koji će im omogućiti više interakcije sa gledaocima, kao i da stalno unapređuju kavalitet svojih emsija na osnovu komentara i sugestija koje će dobijati u realnom vrmenu.

 

„Kuvaj pametno“ možete pratiti putem You Tube kanala:

https://www.youtube.com/results?search_query=kuvaj+pametno

ili zvanične Facebook stranice:

https://www.facebook.com/Kuvajpametno

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela