Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Kako da produžite svežinu namirnica u frižideru?

Da li ste znali da ukoliko kolače stavite na najvišu policu, manja je verovatnoća da ćete ih krišom pojesti za vreme užine? Brojne studije pokazale su da raspored namirnica u frižideru utiče na zdravlje, ali i na debljinu novčanika. Većina je nemarna kad je organizacija frižidera u pitanju, a loš raspored utiče na brže kvarenje namirnica, naročito onih koje nam nisu na dohvat ruke. Prateći ovih nekoliko sjajnih saveta, novčanik će ostati deblji, a vi ćete biti zadovoljniji svojim izgledom.

 

GMJ916NSHV

 

  1. Na najviše police smestite kuvanu hranu, pečeno meso i suhomesnate proizvode, jer se ne kvare brzo i temperatura im odgovara.
  2. Srednje police namenite mlečnim proizvodima, kao i voću i povrću, kako bi vam bili u vidokrugu.
  3. Na donje police odložite lako kvarljive namirnice poput ribe, jer je tu najhladnija temperatura, koja će sprečiti brzo propadanje namirnica.
  4. U pregradama na vratima najbolje je držati razne sosove, kao i tube sa kečapom, senfom i majonezom, s obzirom da je u tom delu frižidera najmanje hladno, to je dovoljno za namirnice poput ovih.

 

Zamislite frižider koji svojim dizajnom zaista pruža mogućnost da ostvarite sve ovo. Savršen raspored sa mnogo pregrada, polica i fijoka, daje prostora za idealan raspored namirnica.

 

Nove generacije frižidera, poput modela GMJ916NSHV kompanije LG, pruža mogućnost pametnog skladištenja namirnica. Fijoke i police možete podesiti prema svojim potrebama, a osetljive namirnice smestite u poseban odeljak namenjen isključivo tome. Funkcija Pure N Fresh omogućava ubacivanje savršeno čistog vazduha u frižider i cirkulisanjem vazduha i otklanja neprijatne mirise. Frižider je energetski štedljiv i prostoran, a zahvaljujući funkciji „vrata u vratima“, jednostavnim pritiskom na dugme, bez otvaranja vrata dolazite do namirnica koje najčešće koristite.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela