Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Budite spremni za svaku priliku sa MULTISHAPE-om, Panasonic-ovim novim modularnim sistemom lične nege za muškarce

Vašoj muci sa gomilanjem elektronskih uređaja došao je kraj. Upoznajte Panasonicov novi MULTISHAPE, prvi modularni sistem za ličnu negu na tržištu, koji vam omogućava da birate između raznih aktivnosti dnevne lične nege – od podrezivanja i brijanja brade i kose, nege tela, nosa, uha i lica do pranja zuba. Ovaj sveobuhvatni sistem sa jednom punjivom baterijom omogućava vam da kreirate jedinstvenu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama lične nege i daje vam fleksibilnost da budete spremni za svaku priliku. Naime, shvatamo da život ne stoji. Svojom jednostavnošću i naprednom tehnologijom, MULTISHAPE je ekološki prihvatljiv i dizajniran je da smanji vaš uticaj na životnu sredinu bez potrebe da žrtvujete svoju svakodnevnu negu.

 

panasonic multishape 1

 

Inspirisan Ciljem 12 održivog razvoja UN: Osigurati održive oblike proizvodnje i potrošnje, Panasonic je posvetio posebnu pažnju izbegavanju nepotrebnih materijala za ličnu negu prilikom razvoja MULTISHAPE sistema. Umesto proizvoda koji dolazi sa desetinama dodataka koji se najčešće nikada ne koriste, ali troše vredne resurse, MULTISHAPE ima samo jednu punjivu bateriju na ručki, koja pokreće niz funkcija lične nege po vašem izboru, trošeći samo one resurse koji su zaista potrebni.

Mogućnost izbora različitih funkcija na MULTISHAPE sistemu nije samo korisna za životnu sredinu, već vam takođe omogućava da promenite i poboljšate aktivnosti lične nege sa različitim ekstenzijama, ali u zavisnosti od toga kako se razvijaju vaše navike lične nege. To je sistem koji je dizajniran da vas prati na svakom koraku lične nege, bilo da želite da izgledate profesionalno na poslu, da organizujete porodični vikend ili da se pokažete u pravom svetlu na sastanku. U srcu ovog sistema su kvalitet i izdržljivost, zahvaljujući kojima ćete svakog dana blistati u punom sjaju, a svi ekstenzije su napravljene prema inovativnim Panasonic dizajnom, uz vrhunsku proizvodnju: Svaki nastavak za šišanje i brijanje je opremljen specijalnom Panasonic oštricom uz korišženje najnaprednije japanske tehnologije – oštrice su naoštrene nano-tehnologijom. Prema vašim željama, sledećih pet nastavaka je dostupno za odvojenu kupovinu:

  • Nastavak za podrezivanje kose/brade – precizno sečenje do 0,5 mm je moguće zahvaljujući specijalizovanom sečivu i profesionalnom dizajnu. Ova ekstenzija je specijalno napravljena za one oblasti gde je potrebna preciznost – kosa, brada, područje uha i ušne resice. Lako se kontroliše pomoću regulatora sa opcijama podrezivanja od 0,5 do 20 mm, dolazi sa dva dodatna nastavka sa češljem i može se bezbedno koristiti pod tušem.
  • Nastavak za podrezivanje brade/kose/dlaka na telu – opremljen širokom oštricom jednakog kvaliteta i oštrine, ovaj nastavak je posebno prilagođen za brže podrezivanje dlake ili drugih većih površina, a dužina sečenja se može podesiti u koracima od 0,5 mm, počevši od 0,5 m do 30 mm. Dolazi sa četiri dodatna nastavka sa češljem, od kojih je jedan posebno dizajniran za podrezivanje dlačica na telu, vodootporan je i može se koristiti pod tušem.
  • Nastavak za brijanje sa tri oštrice – zbog višestruke adhezije, oblikovan je u obliku luka i sadrži tri odvojena pokretna sečiva koja ravnomerno i čvrsto prijanjaju za oblike lica, omogućavajući temeljno i ravnomerno brijanje koje ne iritira kožu. Odlično za oblikovanje posebnih stilova brade i brijanje vrata kada imate tek izraslu ili dužu bradu.
  • Nastavak za brijanje dlačica u nosu/ušima/na licu – tako da se osetljiva područja kao što je nos mogu obrijati bez neprijatnosti, ovaj nastavak je opremljen sa oštricama sa dve oštrice koje efikasno podrezuju, ali ne čupaju. Funkcija usisivača uklanja neposlušne dlačice, a specijalni Vortex sistem za čišćenje koristi vodu za lako i temeljno čišćenje glave trimera.
  • Nastavak za električnu četkicu za zube – koristi tehnologiju zvučne vibracije i dolazi sa dve vrste četkica. Četkica sa ultra finim vlaknima koristi vlakna od 0,02 mm i omogućava dubinsko čišćenje, koje efikasno uklanja plak i bakterije između i oko zuba, dok je nežna za zube i desni. Četka za više prijanjanja je specijalno dizajnirana da ima snopove ravnih čekinja na ivicama i u sredini, što omogućava temeljno pranje. Dolazi sa zaštitnom kapom koja održava higijenu kose.

 

panasonic multishape 4

 

Eliminišući potrebu za više uređaja, punjača i baterija, dok istovremeno pruža vrhunsku ličnu negu prilagođenu potrebama korisnika, MULTISHAPE je uređaj koji pruža fleksibilnost i štiti životnu sredinu. U slučaju potrebe zamene jedinice, pojedinačni delovi uređaja se mogu lako zameniti bez potrebe da se ceo uređaj baci, čime se sprečava nepotrebno odlaganje retkih minerala i drugih materijala u bateriji.

Pored toga, MULTISHAPE ima poseban, jednostavan i minimalistički dizajn, lagan je i kompaktan i lak za nošenje, a dolazi sa putnom torbicom tako da možete lepo da se obučete kada ste u pokretu, bilo da ste u poseti porodici ili prijateljima, na romantičnom putovanju, venčanju ili poslovnom putu.

Uz inovativnu tehnologiju, japanski dizajn i proizvodnju, donosimo vam proizvode za ličnu negu koji će učiniti da izgledate i osećate se sjajno i autentično. Ovo su kvaliteti koji Panasonic čine vodećim japanskim brendom elektronskih uređaja za ličnu negu , ali i kvaliteti zbog kojih je MULTISHAPE ključ za vašu uspešnu svakodnevnu ličnu negu.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela