Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » BeotelNet predstavio CLOUD server uslugu

BeotelNet je predstavio svoju novu uslugu, CLOUD server, specijalno napravljen za organizacije kojima je potreban server uz mogućnost brzog povećanja performansi na zahtev.

BeotelNetovi CLOUD serveri omogućavaju firmama da instaliraju i testiraju svoje aplikacije, konfigurišu operativni sistem kako to njima odgovara, razvijaju nove servise i još mnogo toga.

 

beotel

 

„Slušali smo šta nam kažu klijenti i ovo je naše rešenje, OBLAK koji se prilagođava raznim zahtevima firmi u razvoju,“ izjavio je Radivoje Milićević, direktor BeotelNeta. „Smatramo da je rešenje idealno za sve firme koje se bave aplikativnim razvojem ili imaju bilo kakve potrebe po pitanju serverske infrastrukture. Kako firma bude rasla, tako će i njen oblak dobijati nove mogućnosti.“

CLOUD usluga omogućava firmama da u roku od nekoliko minuta dobiju server sa zavidnom konfiguracijom. Sve ovo je dostupno u okviru mesečne pretplate koja je često manja od kupovine novog laptopa ili telefona.

Na primer, osnovni paket koji uključuje procesor sa jednim jezgrom, 1GB RAM memorije i 20GB na disku košta svega 1590 dinara mesečno, plus PDV. Kad je klijentu potrebna dodatna snaga ili memorija, postoji jednostavna mogućnost dogradnje.

„Jedan od ciljeva razvoja CLOUD server usluge je i naša želja da pomognemo firmama da unaprede svoju konkurentnost kroz upotrebu IT tehnologija,“ izjavio je Danijel Fujs, tehnički direktor BeotelNeta. „Takođe se nadamo da će određen broj startapa prepoznati da im BeotelNetov OBLAK može biti od koristi. Naš osnovni paket nudi najmanjim firmama pa i individualnim korisnicima mogućnost da eksperimentišu na svom serveru.“

Više informacija na:  http://beotel.rs/hosting/cloud

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela