Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » BeotelNet IPTV

Nov televizijski izbor: IPTV usluga BeotelNeta, distribucija televizijskih kanala preko internet mreže. BeotelNet u svojoj ponudi ima 3 paketa: paketi u kombinaciji sa internetom, ADSL ili WiFi konekcija ili solo IPTV paket.  Solo IPTV paket je namenjen korisnicima koji su zadovoljni postojećim internetom paketom. Dok izborom jedinstvenog paketa u kojem su televizija i internet možete puno da uštedite.

 

beotel iptv

 

U ovom trenutku u ponudi IPTV BeotelNeta je 70+ kanala, koji pokrivaju sve gledane sadržaje: vesti, sport, filmske, muzičke, kolažne kanale. Pored start paketa u ponudi je i kanal za odrasle. Paket za odrasle u prvih 6 meseci je besplatan za sve korisnike.

Uskoro, ponuda kanale će se proširiti najgledanijim sportskim i naučnim programima. U planu je da se broj kanala neprekidno povećava u zavisnosti od zahteva gledalaca.

Među mnogobrojnim provajderima koji pružaju uslugu distribucije televizijskog sadržaja, BeotelNet svoje mesto će tražiti u pružanju kvalitetnije usluge, popularnijim kanalima, povoljnijim cenama i veoma primamljivijim kombinovanim paketima televizije i interneta.

Više informacija na: http://www.beotel.net/iptv/prijavnica

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela