Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Američki supermodel posetila HUAWEI istraživački centar

Kraljica svetskih modnih pista, Karlie Kloss posetila je Huawei Centar za istraživanje i razvoj u Šangaju, a povod svemu bila je zajednička saradnja na kampanji za Huawei pametni sat. Kampanja je snimljena pod rediteljskom “palicom” renomiranog modnog fotografa Maria Testina, a u njoj se pojavljuje upravo Karlie Kloss.

 

Karlie u Huawei centru_5

 

 

Glory Zhang, Chief Marketing Officer, Huawei Consumer BG izjavila je tom prilikom: “Oduševljeni smo Karlinom posetom centru za istraživanje i razvoj u Šangaju, tehnološkoj kolevci kompanije Huawei. Kako je i  ljubitelj tehnologije i modna ikona, najbolji je otelotvorenje opredeljenja Huawei Consumer BG koji u svojim uređajima povezuje tehnologiju zajedno s umetnošću, dizajnom i kulturom.

 

Karlie je sa velikim interesovanjem prionula učenju o inovativnom firmware-u svetski poznatih Huawei uređaja. Tokom posete, Kevin Ho President, Handset Product Line, Huawei Consumer BG, predstavio joj je sistem koji pokreće uzdanice ovog tehnološkog giganta, pametne telefone Mate S i Mate 7.

 

U skladu sa svojom strašću za kodiranjem, Karlie sponzoriše dodelu stipendije the Kode with Karlie Flatiron škole u New Yorku, gde je i sama pohađala letnji kurs softverskog programiranja. Tokom posete centru za istraživanje i razvoj, pružena joj je prilika da pokaže jedan od mnogih talenata radeći rame uz rame sa inženjerkom kompanije Huawei na delu stvarnog koda proizvoda.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela