Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Zvuk visoke rezolucije uz SONY h.ear uređaje

Ljubitelje dobrog zvuka osvojiće novi Hi-Res uređaji iz upečatljive serije h.ear koje je kompanija Sony predstavila na CES sajmu u Las Vegasu. Posetioci ove manifestacije imali su priliku da premijerno isprobaju bežične slušalice h.ear in i h.ear on NC, kao i h.ear go, najmanji prenosivi bežični Hi-Res zvučnik na svetu.

 

Novi h.ear modeli za prenos audio sadržaja visoke rezolucije koriste LDAC tehnologiju audio kodiranja, koja brzinom od čak 990kbps prenosi približno tri puta više podataka putem bežične Bluetooth mreže u odnosu na konvencionalne tehnologije kompatibilne sa ovim standardom. Na taj način, možete uživati u bežičnoj reprodukciji audio sadržaja izuzetnog kvaliteta.

 

Uređaj koji je privukao veliku pažnju posetilaca sajma je h.ear go, najmanji prenosivi bežični zvučnik na svetu kompatibilan sa Hi-Res audio sadržajem i trajanjem baterije od 12 sati. Ovaj gedžet pruža moćan zvuk zahvaljujući novoj Hi-Res zvučničkoj jedinici punog opsega prečnika 35mm, dok dualni pasivni hladnjaci koji dopunjuju levi i desni kanal zvučne kutije omogućavaju ujednačeno emitovanje niskih frekvencija. Uprkos džepnim dimenzijama, h.ear go zvučnik odlikuje EXTRA BASS funkcija koja dodatno pojačava snagu niskih tonova i ispunjava celu sobu zvukom.

 

Ovaj kompaktni bežični zvučnik možete koristiti samostalno, dok će vam dva povezana uređaja pružiti bežični stereo sistem. Posebna pogodnost ovih modela je kompatibilnost sa Multi-Room ozvučenjem, koje otvara nove, uzbudljive mogućnosti za slušanje uz Sony SongPal aplikaciju. Zvučnik h.ear go možete iskoristiti i kao bežični surround zvučnik za svoj kućni bioskop. Takođe je omogućeno i bežično povezivanje preko Bluetooth i One-touch NFC standarda, ali i preko USB-B i Audio In ulaza, a još više numera za istraživanje pruža i ugrađena podrška za servis Google Cast.

 

h.ear_on_ fotografija br. 2

 

Gedžet koji će oduševiti sve trendsetere su h.ear on NC bežične slušalice, koje karakteriše upečatljivi dizajn i impresivni zvuk visoke rezolucije. Tehnologija za digitalno potiskivanje buke neprestano analizira okruženje i automatski bira najpogodniji režim potiskivanja, pa se uz h.ear on NC bežične slušalice možete u potpunosti prepustiti uživanju u muzici. Zahvaljujući trajanju baterije do 20 sati, čak i kada su uključeni i Bluetooth standard i funkcija za potiskivanje buke, idealne su za dugo putovanje ili pak trenutke predaha tokom svakodnevnih obaveza. Ove slušalice udobno pristaju i ne ostavljaju prazan prostor oko glave, dok posebno dizajnirani jastučići smanjuju rasipanje zvuka, kako vaša muzička lista ne bi ometala druge.

 

Kristalno čist zvuk kompatibilan sa Hi-Res audio sadržajem koga odlikuje snažan i precizan bas i jasni visoki tonovi, postiže se zahvaljujući HD drajveru od 40mm. Kvalitet zvuka je dodatno unapređen membranama presvučenim titanijumom, čime se smanjuju neželjene vibracije i reprodukuje zvuk visoke linearnosti.

 

Za ljubitelje popularnih „bubica“, kompanija Sony predstavila je bežične h.ear in slušalice koje pružaju neuporediv zvuk sa izuzetno balansiranom vokalima i instrumentima. Model h.ear in slušalica poseduje kompaktni, ultra-osetljivi drajver od 9mm, čije performanse maksimizuje spoljno magnetno kolo. Dizajnirane su tako da ih možete diskretno i udobno nositi oko vrata, a takođe ih možete bežično povezati sa pametnim telefonom ili MP3 plejerom. Na raspolaganju vam je i standardni mini-priključak za direktno povezivanje slušalica sa drugim uređajima, za uživanje u melodijama omiljenih izvođača i nakon što se baterija slušalica istroši.

 

Predstavljeni uređaji dostupni su u prepoznatljivim h.ear bojama koje će pristajati svačijem stilu – viridijan plavoj, cinober crvenoj, ugalj crnoj, limeta žutoj i bordo ružičastoj. Svaka komponenta, od kućišta do kabla, izrađena je u istoj nijansi, iako su napravljene od drugačijeg materijala i sa različitom završnom obradom.

 

Nova serija h.ear slušalica, kao i h.ear go bežični zvučnik su dostupni za poručivanje u Sony centru u tržnom centru Ušće u Beogradu. Pune specifikacije možete poledati ovde: h.ear go, h.ear on Wireless NC, h.ear in Wireless.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela