Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Zašto su šampiona Formule 1 polili mastilom?

Trostruki uzastopni šampion Formule jedan TM, Luis Hamilton, glumi u interesantnom filmu kreiranom u saradni sa Epsonom.

 

lewis-gets-inked_01

 

Film “Lewis Gets Inked”, koji ističe benefite novih Ink Tank System (ITS) štampača, dostupan je na Epson YouTube kanalu i Epson web sajtu.

Zabavna i puna akcije, radnja filma je smeštena u predstavništvo  MERCEDES AMG PETRONAS tima Formule jedan™. U fokusu priče je scena u kojoj se, kroz usporen snimak, Luis kreće kroz gomilu papira koji lebde, nakon čega ga obasipaju mlazevi raznobojnog mastila.

Ovaj duhoviti sadržaj nastao je kao proizvod saradnje sa MERCEDES AMG PETRONAS timom Formule jedan™ kako bi se obeležilo predstavljanje Epsonovog Ink Tank System štampača, sa ciljem da se istakne revolucionarna tehnologija dopunjivih rezervoara mastila, kao i ogromna količina mastila koja dolazi uz štampače. Prednost ITS štampača – veliki obim štampe bez potrebe za upotrebom kertridža – prikazana je na iznenađujući i zabavan način u ovom zanimljivom filmu. On je deo strategije koja se distribuira kroz više kanala, a koja se sastoji od glavnog „Lewis Gets Inked“ filma i mnoštva materijala sa snimanja.

Kao zvanični partner tima, Epson pruža MERCEDES AMG PETRONAS-u svoju stručnost u oblasti inkdžet štampača, skenera, 3LCD projektora i nosivog hardvera, uključujući i pametne naočare. Kampanja “Lewis Gets Inked” predstavlja potpuni kontrast prethodnoj saradnji koja je isticala neumornu jurnjavu oba brenda za inovacijama, globalnim vođstvom i stvaranjem vrhunskih proizvoda, na mnogo ozbiljniji način. Epsonovo korišćenje inovativne tehnologije, kako bi se isporučilie vrhunske performanse, potpuno je u skladu sa onim što vodeči svetski šampioni Formule jedan™ teže da postignu u sportu i ovo je dobar primer kako tim blisko sarađuje sa Epsonom ne bi li zajedno prikazali inovacije.

Luis Hamilton je rekao: “Tokom svake sezone, imam šansu da učestvujem u nekim veoma interesantnim projektima kroz rad sa partnerima tima, međutim, sa sigurnošću mogu da tvrdim da je ovo jedan od neobičnijih! Snimanje sa Epsonom za ITS štampače bilo je veoma zabavno, uvek uživam kada radim nešto malo drugačije i izađem iz svoje zone komfora. Biti poliven sa 400 litara mastila bilo je novo iskustvo za mene, tako da sam se jednostavno prepustio i mislim da je rezultat veoma kul.”

Maria Eagling, direktorka marketing u kompaniji Epson Europe dodaje: “Inovativni Ink Tank sistem je u potpunosti promenio svet štampe, pa smo želeli da napravimo film koji će biti jednako iznenađujući i zapamćen. Epson je poznat kao brend koji predstavlja kvalitet, inovacije i performanse, pa korisnici neće od nas očekivati zabavan, luckas film, pun akcije. Bilo je divno sarađivati sa timom MERCEDES AMG PETRONAS Formule jedan™ na ovom projektu. Luis Hamilton je uneo harizmu, stil i zabavni aspekat u film i pomogao nam da pokažemo drugu stranu Epsona. Razvoj ovog projekta je trajao godinu dana, a kreativni tim koji stoji iza njega je bio ključan za krajnji ishod.”

Video “Lewis Gets Inked” možete pogledati ovde: http://www.epson.eu/lewisgetsinked
© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela