Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Xiaomi slavi rođedan i najavljuje „Xiaomi Spring Week 2022“

Xiaomi je najavio početak  12. Xiaomi Spring Week, sa temom „Sve za Xiaomi fanove“. Bogat program sadrži uzbudljiv niz onlajn i oflajn aktivnosti na više od 30 tržišta, sa ciljem povezivanja sa Xiaomi fanovima širom sveta. Za sve Xiaomi fanove tu je i sjajan poklon ove godine. Naime svi učesnici imaju šansu da osvoje jedan od 300 Redmi Note 11 XFF Special Edition poklon paketa. Neka zabava počne.

 

xiaomi fan festival

 

Neverovatni popusti

Za sve ljubitelje Xiaomi-ja u Srbiji, kreirana je posebna Spring Week ponuda, koja donosi neverovatne popuste na brojne uređaje iz Xiaomi i Redmi ponude, kao i iz ponude popularnih Xiaomi Smart Home uređaja. Cene uređaja biće i do 22% snižene, a neki od modela koji su u ponudi jeste i premijum serija Xiaomi 11T koja je lansirana krajem prošle godine.

Sve informacije o ponudi možete pronaći na: https://springweek.xiaomiserbia.com/springweek

Redmi Note 11 XFF specijalno izdanje

Povodom Xiaomi Spring Week 2022, Xiaomi je lansirao specijalno izdanje pametnog telefona: Redmi Note 11 XFF Special Edition. Ovo je ekskluzivni dodatak jednoj od najpopularnijih serija Xiaomi pametnih telefona, koja je lansirana ove godine. Redmi Note 11 XFF Special Edition dolazi u kreativno i moderno dizajniranoj poklon ambalaži, i dostavlja se u providnoj torbi. Samo pakovanje se ističe kao svojevrsna modna izjava.

Poklon paket takođe sadrži fizičku Xiaomi fan karticu, koja ostaje verna temi festivala „Sve za Xiaomi fanove“. Inspiracija za dizajn je potekla iz čipseta koji je korišćen u Xiaomi pametnom telefonu lansiranom 2017. godine. Ovaj sirovi materijal je bio muza tokom kreiranja Xiaomi fan kartice tokom godina, jer je 2017. bila i prva godina kada je XFF kampanja počela da dopire do Xiaomi fanova širom sveta.

Pokažite svoj stil sa virtuelnom Xiaomi fan karticom

Kao deo ovogodišnje ponude, Xiaomi fanovi su pozvani da pokažu svoj jedinstveni stil i ličnost i aktiviraju svoju virtuelnu Xiaomi fan karticu. Oni se mogu pridružiti onlajn platformi preko mi.com, registrovati se sa ID brojem svog naloga naloga i kreirati sopstveni virtuelni avatar. Virtuelna Xiaomi fan kartica je takođe poseban portal gde fanovi Xiaomi proizvoda mogu da otključaju seriju ekskluzivnih kupona1, koje mogu iskoristiti na svojoj listi želja.

Ali to nije sve, upravo vlasnici virtuelnih Xiaomi fan kartica će biti ti koji će učestvovati i u nagradnu igru, sa šansom da osvoje jedan od 300 Redmi Note 11 XFF Special Edition poklon paketa. Da biste saznali više o virtuelnoj Xiaomi fan kartici i dobili priliku da osvojite Redmi Note 11 XFF Special Edition, pročitajte više na linku: https://event.mi.com/global/xff2022/xiaomi-fan-card .

Inovacija za svakoga“ – lansiran novi video o nastanku brenda Xiaomi

Ovog aprila, povodom Xiaomi Spring Week, Xiaomi je lansirao novi video o brendiranju pod nazivom „Inovacija za svakoga“ na svojim zvaničnim YouTube kanalima. U videu, ističe se stalna posvećenost i vera u inovacije kompanije Xiaomi, za dobrobit svih, svuda. Video prikazuje široku lepezu Xiaomi pametnih telefona i inovativnih AIoT proizvoda, koji anagžuju i motivišu korisnike, baš kao prijatelj prijatelja.

Xiaomi doživljava video kao emotivnu vezu sa svim fanovima i korisnicima Xiaomi proizvoda i ima želju da ih ohrabri i podrži da slede svoju viziju sreće. Video je takođe prilika da se prepozna podrška Xiaomi fanova, koji su pokretačka snaga brenda i svih njegovih proizvoda.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela