Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Xiaomi električni trotinet 4 Pro – Neverovatna brzina i vrhunska sigurnost!

Poslednjih godina svedoci smo sve većeg broja elekričnih trotineta na ulicama koji su postali popularni zbog svoje praktičnosti. Jedni od uređaja koji su oduševili korisnike su Xiaomi električni trotineti, prvenstveno najnoviji Xiaomi električni trotinet 4 Pro koji poseduje UL IoT Security Rating Gold sertifikat koji garantuje najviši nivo bezbednosti ličnih podataka.

Xiaomi električni skuter 4 Pro je prvi skuter na svetu koji je dobio ovaj sertifikat nakon provere stučnjaka iz UL kompanije koja je uključivala testiranje protokola povezivanja, ažuriranje firmware-a, enkripciju podataka, mehanizme autentifikacije i zaštitu od potencijalnih ranjivosti.

 

trotinet Xiaomi 4 Pro cena

 

Sa maksimalnom brzinom od 25 km/h, ovaj uređaj se lako kreće ulicama omogućavajući vam da stignete brzo do odredišta. Na raspolaganju su vam čak 3 režima rada – pešački sa brzinom od 6km/h, zatim standardni režim sa brzinom od 20km/h ili sportski sa gorepomenutom brzinom od 25km/h, a da biste promenili režim i prilagodili brzinu u skladu sa okruženjem dovoljno je samo da dva puta dodirnete dugme za napajanje.

Takođe, nećete više morati da brineti o bateriji je Xiaomi električni skuter 4 Pro jer je domet čak 45 kilometara sa samo jednim punjenjem, a poseduje čak šest zaštita kako bi baterija bila izdržljiva. Stanje baterije uvek možete proveriti na aplikaciji Mi Home koju sa uređajem povezujete preko Bluetooth.

Što se tiče težine, Xiaomi električni skuter teži samo 16,5kg, iako mu je nosivost čak 120kg, a ram je napravljen od aluminijuske legure. Njegov dizajn omogućava lako sklapanje što olakšava pri skladišenju. Takođe, odlikuje reflektorima na prednjem, bočnom i zadnjem delu što poboljšava vidljivost u uslovima slabog osvetljenja. Pored toga, nećete morati da brinete o sigurnom zaustavljanju tokom vožnje jer poseduje E-ABS regenerativni sistem protiv blokiranja točkova, a prednji i zadnji kočioni sistem se aktiviraju jedan za drugim. Ovaj trotinet ima točkove izrađene od Xiaomi DuraGel guma veličine 10“ te će vam vožnja biti udobna čak iako vozite po neravnom putu.

Xiaomi električni trotinet 4 Pro je izgrađen da izdrži različite vremenske uslove posedujući IPX4 za otpornost na prskanje vodom. Može se koristiti u temperaturnom opsegu od -10°C do 40°C, a može se skladištiti u temperaturama od -20°C do 45°C.

Ono što je bitno da napomenemo, da u Xiaomi prodavnicama možete pronaći i opremu za trotinete poput kacige, električne pumpe ili torbe koja je dizajnirana tako da vam olakša vožnju i pruži bezbednost kada učestvujete u saobraćaju. Sa Xiaomi električnim trotinetom 4 Pro možete doživeti budućnost prevoza jer donosi kombinaciju najnovije tehnologije, izvanrednih performansi i bezbednosnih mehanizama.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela