Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Xiaomi Buds 4 Pro: Slušalice koje omogućavaju višestruku povezivost

U svetu neverovatnih tehnoloških mogućnosti, Xiaomi Buds 4 Pro savremenom korisniku pružaju izuzetno iskustvo zahvaljući svojoj funkcionalnosti, eleganciji i naprednim funkcijama. Ove pametne slušalice ne samo da idu u korak sa vremenom, već postavljaju novi standard svojom sposobnošću višestrukog povezivanja, što ih čini neizostavnim izborom za ljubitelje muzike.

Korišćenje slušalica koje su simultano povezane sa dva uređaja eliminiše potrebu za ručnim prebacivanjem, te lako možete prilagoditi zvuk između dva uređaja, što omogućuje maksimalnu praktičnost i uštedu vremena. Dualno povezivanje pruža mogućnost istovremenog uspostavljanja veze sa dva različita uređaja, kao što su pametni telefon i laptop,  tako da možete primiti poziv na jednom uređaju, dok slušate muziku na drugom.

Pored ove jedinstvene funkcije, na svojim Xiaomi Buds 4 Pro slušalicama možete izabrati i neki od tri režima transparentnosti koji omogućavaju da podesite zvukove koje želite da naglasite ili isključite. Potpuna izolacija vam omogućava da potpuno izolujete zvukove okoline, tako da možete uživati u muzici bez ometanja spoljnih zvukova. Transparentni režim omogućava da istovremeno čujete muziku i zvukove okoline što može biti korisno kada želite ostati povezani sa spoljnim svetom, dok adaptivni režim automatski prilagođava nivo transparentnosti na osnovu okoline i vaših postavki.

Dugotrajna baterija Xiaomi Buds 4 Pro opremljena naprednim čipom sa više jezgara čini korisničko iskustvo potpunim uz mogućnost korišćenja uređaja do 9 sati sa samo jednim punjenjem. Dužina trajanja baterije može se produžiti i na 38 sati ukoliko se koristi futrola za bežično punjenje uz koju će vaše slušalice već nakon 5 minuta biti ponovo spremne za korišćenje. Izuzetno lagane, Xiaomi Bads 4 Pro dostižu težinu od svega 5 grama, te postaju pravi saputnici u svakodnevnim avanturama. Sa lakoćom se smeste u svaku torbu ili džep, čime predstavljaju nepogrešiv izbor za sve one koji uvek žele da imaju svoj omiljeni zvuk pri ruci.

Skladan dizajn slušalica, smešten unutar futrole nalik kapsuli sa ugrađenim magnetima, čini ih ne samo elegantnim, već i praktičnim.  Ujedno, kreirane su tako da redukuju buku vetra, kao i jasnost tokom poziva čak i pri brzini od 32,4 km/h. Još jedna od prednosti ovih slušalica jeste Xiaomi algoritam za poništavanje buke koji pomoću veštačke inteligencije bolje izdvaja glas nosioca i postiže efikasnije smanjenje buke tokom poziva, čineći svaku reč izuzetno jasnom.

Kako bi dugoročno zadovoljile vaše svakodnevne potrebe, futrola, ali i same slušalice su otporne na vodu i prašinu, što potvrđuje IP54 sertifikat, dok stabljika slušalica podržava kontrolu zvuka putem senzora dodira, pružajući brze i pouzdane promene funkcija. Ljubitelje filmova oduševiće rotacija od 360° koja omogućava postavljanje slušalica u svim smerovima, pružajući nezaboravno 3D iskustvo slušanja i stvara pravu bioskopsku atmosferu u udobnosti vašeg doma. Kako biste bili sigurni u svoj izbor, posetite https://vodiczakupovinu.xiaomiserbia.com/ i zakoračite u svet vrhunskog zvuka sa Xiaomi Bads 4 Pro!  

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela