Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Wiko predstavio serije pametnih telefona View3 i Y

Kompanija Wiko je u francuskom duhu u Beogradu krunisala uspešnu saradnju sa regionalnim medijima. Predstavnici medija su imali priliku da vide i isprobaju serije, View3 i Y, predstavljene nešto ranije ove godine, kao i da čuju planove kompanije za 2020.

Wiko još od osnivanja nastoji da najnoviji tehnološki trendovi budu dostupni svima, stavljajući zajednicu u središte svoje strategije. Ove godine marka „luksuza za sve“, nakon predstavljanja svog redizajniranog logotipa i važnog sazrevanja u smislu svesti, čini još jedan korak napred. Sa ultra širokim ekranom, dugotrajnim baterijama, visokim performansama i Android ™ 9 Pie, stigla je i Wiko View3 kolekcija koja se sastoji od modela View3 Pro, View3 i View3 Lite.

View3 Lite, nudi celovito i uravnoteženo iskustvo, upakovano u prefinjen i prepoznatljiv dizajn. Uz View3 Lite, Wiko je želeo da na tržište donese visoko konkurentan uređaj, maksimalan izraz demokratizacije tehnologije, sastavljen od najboljih karakteristika po cenama pristupačnim svima.

Pored View kolekcije, Wiko je predstavio i Y seriju koja se sastoji od modela Y80, Y60 i najnovijeg predstavnika Y kolekcije – Y50. Svakako da је Y kolekcija takođe veoma važna za Balkanski region, te je zauzela ravnopravno mesto u demo zoni.

 

_DJT1092 Wiko Beograd 2019

 

Sa ovogodišnjom kolekcijom, Wiko je spreman da živi život punim plućima! Da vidimo i kako.

Dugotrajna BATERIJA koja traje DVA DANA, Sertifikovao SmartViser.

Trajanje baterije može biti veliki problem pri odabiru pametnog telefona. Osigurati visoke performanse baterije za kolekciju View3, i uopšteno za ceo asortiman, bio je prioritet za Wiko.

Kako bi poboljšao autonomiju pametnih telefona i pružio potrošaču sertifikat treće strane, Wiko je ojačao trogodišnje partnerstvo sa SmartViser-om, nezavisnim i priznatim autoritetom za testiranje uređaja. SmartViser je testirao modele View3 i View3 Pro i potvrdio trajanje baterije nakon dvodnevnog korišćenja oba uređaja. Utvrđeno je da View3 daje 59 sati autonomije, dok View3 Pro daje 49 sati.

Svi modeli kolekcije Wiko View3, uključujući View3 Lite, imaju dugotrajnu bateriju od 4000 mAh, što je jedna od vodećih karakteristika koje Wiko nudi za asortiman 2019. godine. Treba pomenuti da je i Y80 jedini model na našem tržištu, sa cenom ispod 100 evra, koji poseduje bateriju od 4000mAH.

VIŠE Opcija fotografisanja: NAJBOLJE FOTOGRAFIJE U SVIM uslovima

Ultra širokougaoni objektiv na View3 Pro i View 3

View3 Pro i View3 uz tri zadnje kamere nude tri puta veću mogućnost snimanja neverovatnih fotografija. To je moguće zahvaljujući Sony 12MP IMX486 senzoru i veličini piksela od 1,25 µm, koji omogućuju snimanje neverovatnih fotografija, oštrih i bogatih boja, čak i u uslovima lošeg osvetljenja.

Dva modela s glavnom kamerom dolaze uz ultra široki 13MP objektiv koji proširuje ugao gledanja na  120 ° FOV. Idealan alat za grupne i panoramske fotografije, bez gubitka detalja. Treća kamera, posvećena Bokeh efektu (od 5MP na View3 Pro i od 2MP na View3) omogućiće vam da fotografišete otkrivajući svoj talenat zahvaljujući AI-Artistic Blur modu.

View3 Lite poseduje dvostruku kameru: glavni objektiv od 13MP daje uvek svetle i oštre slike, dok 2MP senzor daje efekt dubine, pružajući jedinstvene umetničke fotografije.

Čak će i selfiji, s kolekcijom View3, biti poput profesionalnih! View3 Pro, View3 i View3 Lite opremljeni su prednjom kamerom od 16, 8 i 5MP: zahvaljujući AI funkcionalnosti (prisutnoj na svim modelima), okruženja se automatski analiziraju kako bi se optimizovala slika. Balans bele boje, fokus, izloženost ISO-u više neće biti problem.

POTPUNO I fluidno ISKUSTVO KORIŠćENJA

Više memorije, više zabave

Kolekcija Wiko View3 nudi sav potreban prostor. View3 Pro, dostupan i u 128 GB verziji ROM-a i 6 GB RAM-a, kao i u verziji ROM-a od 64 GB i 4 GB RAM-a, nudi maksimalan kapacitet za čuvanje svakog sadržaja i uživanje u fluidnijem iskustvu u korišćenju.

Čak i View3 ima dovoljno memorijskog prostora, sa 64 GB ROM-a i 3 GB RAM-a zapravo je idealan za čuvanje svih omiljenih fajlova. Konačno, View3 Lite s 32 GB ROM-a i 2 GB RAM-a omogućuje vam čuvanje do 4000 fotografija, 50 epizoda vašeg omiljenog programa ili 140 igara.

Bolje, brže, jače …

View3 Pro poseduje Mediatek Helio P60, poboljšani Octa-Core procesor za podršku multitaskinga, brzog učitavanja i intenzivnog igranja. Opremljen AI procesorskom jedinicom, 12 nm čipset osigurava snažne performanse i optimizuje potrošnju energije. View3 je opremljen Helio P22 procesorom koji obećava fluidnost i bolje korišćenje zahvaljujući Octa-Core 12 nm skupu čipova.

Arhitektura procesora Octa-Core Cortex A55, koji karakteriše View3 Lite, poboljšava performanse za čak 18% i povećava procesorsku snagu šest puta za brzo prebacivanje s jedne aplikacije na drugu i uživanje u neprekidnom multimedijskom iskustvu.

INTENZIVNO ISKUSTVO I PREMIJUM DIZAJN

Više prostora

Kolekcija View3 garantuje uživljavanje u sadržaje, redefinišući koncept udobnosti čak i prilikom gledanja multimedijskih sadržaja, zahvaljujući „fullscreen“ ekranu sa malim usekom.

Na View3 Pro, zahvaljujući 6,3’’ fullscreen-u i FHD+ rezoluciji, biće moguće komotno gledati slike, kao i omiljene TV serije. View3 i View3 Lite integrišu HD+ ekran od 6,26″ i 6.09″, što će garantovati  „uživljavanje“ u upravo snimljene fotografije i video materijale, kao i u omiljene multimedijalne sadržaje.

Prefinjen dizajn

Uz View3 Collection videćete eksploziju dizajna, elegancije i boja. View3 Pro opremljen je staklenim poklopcem sa efektom ogledala. Predstavljene su dve nove boje – Nightfall i Ocean. Ova najnovija boja ima jedinstven svetlosni efekt Glow in the dark koji omogućava da  telefon svetli u mraku i  da se uvek lako može pronaći.

View3 i View3 Lite odlikuje elegantan dizajn ukrašen back cover-ima sa efektom stakla. Night Blue, Blush gold i Electro Bleen su boje View3-a, dok View3 Lite dolazi u bojama Night Blue, Blush gold i Arctic Bleen. Rafinisane i prepoznatljive, boje pretvaraju pametni telefon u remek delo dizajna.

Hello, GOOGLE – Google Intelligence je tu.

Modeli View3 Pro i View3 integrišu Google asistenta kako bi pojednostavili svakodnevni život svojih korisnika zahvaljujući novim glasovnim kontrolama. Ovo omogućuju korisnicima snimanje selfija, video zapisa i još mnogo toga u modu „handsfree“.

Pored toga, integracija Google Lens omogućava korisniku da dobije detalje o slikama koje traži, brže izvođenje operacija i interakciju sa svetom oko njega.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela