Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Virtuelna realnost iz SAMSUNG-a

Prvi Gear VR uređaj kompanije Samsung namenjen potrošačima kompatibilan je sa još većim brojem pametnih telefona, uključujući i Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 i S6 edge. Najnovije izdanje Gear VR u potpunosti koristi mogućnosti super AMOLED ekrana ovih uređaja da prenese boju, bistrinu i performanse koje su neophodne za odličan doživljaj virtuelne stvarnosti.

Image_Samsung Gear VR_Galaxy devices

„Samsung nastoji da potrošačima omogući da uživaju u različitim sadržajima na mobilnim uređajima, pa Gear VR Innovator Edition, koji je na tržište stigao prošle godine, upravo to i nudi”, izjavio je JK Šin, generalni direktor i predsednik Divizije za mobilne i IT uređaje u kompaniji Samsung Electronics. “Mi vidimo virtuelnu stvarnost kao narednu računarsku platformu i veoma smo srećni zbog toga što smo se udružili sa kompanijom Oculus u radu na Gear VR uređaju, kako bismo postavili standarde VR na mobilnim uređajima i doneli potrošačima ovaj revolucionarni proizvod”.

Samsung Gear VR je za 22 odsto lakši od prethodnog uređaja, Gear VR Innovator Edition, a ima i nove jastučiće od sunđeraste pene kako bi bio što udobniji za nošenje. Uz to, taktilna ploča Gear VR je unapređena, omogućava bolju kontrolu uz istovremeno uživanje u bogatom izboru filmova, igara, video snimaka od 360 stepeni i eksperimentalnih sadržaja dostupnih za Gear VR.

„Zajedno sa kompanijom Samsung, postavili smo nove standarde na polju virtuelne stvarnosti i stvorili najbolje iskustvo VR na mobilnim uređajima koje je u ovom trenutku dostupno”, izjavio je Brendan Irajb, generalni direktor kompanije Oculus. “Uz Gear VR, ljudi igraju VR igre u koje mogu u potpunosti da se užive, dele iskustva putem video snimaka od 360 stepeni i teleportuju se na različita mesta širom sveta preko fotografija i video snimaka – i to je početak onoga što je moguće sa mobilnim VR uređajima”.

Samsung Gear VR će biti dostupan ove jeseni u ledeno beloj boji. Za detaljnije informacije i slike proizvoda, molimo vas posetite www.samsungmobilepress.com.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela